انتقال مشخصات یک سلول به شیت بعد در صورت درست بودن شرط

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mohajer22
    • 2019/08/06
    • 1
    • 13.00

انتقال مشخصات یک سلول به شیت بعد در صورت درست بودن شرط

سلام اساتید محترم من یک سری دیتا دارم در شیت 1 که دارای چند ردیف هست و در هر ردیف یک نام وجود دارد که یک عدد جلو آن وجود دارد میخواهم در صورتی که عدد یاد شده در یک محدوده آمد نام و عدد و سایر مشخصات ردیف در جدولی در شیت 2 نشان داده بشه .ممکنه شیت یک 100 تا ردیف داشته باشه که در شیت دوم ماحصل 15 ردیف نشان داده میشه . احتمالا کار آسانی هست ولی بنده خیای ناشی هستم ببخشید .
  • M_ExceL

• 2018/04/23
    • 677

نوشته اصلی توسط mohajer22
    سلام اساتید محترم من یک سری دیتا دارم در شیت 1 که دارای چند ردیف هست و در هر ردیف یک نام وجود دارد که یک عدد جلو آن وجود دارد میخواهم در صورتی که عدد یاد شده در یک محدوده آمد نام و عدد و سایر مشخصات ردیف در جدولی در شیت 2 نشان داده بشه .ممکنه شیت یک 100 تا ردیف داشته باشه که در شیت دوم ماحصل 15 ردیف نشان داده میشه . احتمالا کار آسانی هست ولی بنده خیای ناشی هستم ببخشید .
    سلام،
    تاپیک های موجود در لینک زیر رو مطالعه بفرمایید :
    لینک
    [CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
    [/CENTER]

کامنت

• مهندس تبریزی

• 2019/07/10
      • 109
      • 93.00

نوشته اصلی توسط mohajer22
      سلام دوست عزیز
      خوش آمدید
      اگر از مطالعه تاپیک چیزی عاید نشد فایلتون را ضمیمه فرمائید راهنمائی کنیم.
      با تشکر
      [CENTER][SIZE=4][FONT=arial][COLOR=#b22222] :winner2:[/COLOR][COLOR=#000080] فرانسیس بیکن : [/COLOR][COLOR=#0000cd]آنچه مردم را [/COLOR][COLOR=#ff0000]دانشمند [/COLOR][COLOR=#0000cd]می کند ، مطالبی نیست که [/COLOR][COLOR=#800000]می خوانند[/COLOR][COLOR=#0000cd] بلکه چیزهایی است که [/COLOR][COLOR=#800000]یاد می گیرند[/COLOR][COLOR=#b22222] :lamo:[/COLOR][/FONT]
      [/SIZE][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..