سلام اساتید محترم من یک سری دیتا دارم در شیت 1 که دارای چند ردیف هست و در هر ردیف یک نام وجود دارد که یک عدد جلو آن وجود دارد میخواهم در صورتی که عدد یاد شده در یک محدوده آمد نام و عدد و سایر مشخصات ردیف در جدولی در شیت 2 نشان داده بشه .ممکنه شیت یک 100 تا ردیف داشته باشه که در شیت دوم ماحصل 15 ردیف نشان داده میشه . احتمالا کار آسانی هست ولی بنده خیای ناشی هستم ببخشید .
انتقال مشخصات یک سلول به شیت بعد در صورت درست بودن شرط
Collapse
X
-
سلام اساتید محترم من یک سری دیتا دارم در شیت 1 که دارای چند ردیف هست و در هر ردیف یک نام وجود دارد که یک عدد جلو آن وجود دارد میخواهم در صورتی که عدد یاد شده در یک محدوده آمد نام و عدد و سایر مشخصات ردیف در جدولی در شیت 2 نشان داده بشه .ممکنه شیت یک 100 تا ردیف داشته باشه که در شیت دوم ماحصل 15 ردیف نشان داده میشه . احتمالا کار آسانی هست ولی بنده خیای ناشی هستم ببخشید .
تاپیک های موجود در لینک زیر رو مطالعه بفرمایید :
لینک[CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
[/CENTER] -
خوش آمدید
اگر از مطالعه تاپیک چیزی عاید نشد فایلتون را ضمیمه فرمائید راهنمائی کنیم.
با تشکر[CENTER][SIZE=4][FONT=arial][COLOR=#b22222] :winner2:[/COLOR][COLOR=#000080] فرانسیس بیکن : [/COLOR][COLOR=#0000cd]آنچه مردم را [/COLOR][COLOR=#ff0000]دانشمند [/COLOR][COLOR=#0000cd]می کند ، مطالبی نیست که [/COLOR][COLOR=#800000]می خوانند[/COLOR][COLOR=#0000cd] بلکه چیزهایی است که [/COLOR][COLOR=#800000]یاد می گیرند[/COLOR][COLOR=#b22222] :lamo:[/COLOR][/FONT]
[/SIZE][/CENTER]کامنت
کامنت