مقایسه داده با اهداف

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • fokker

• 2014/07/10
    • 336

[حل شده] مقایسه داده با اهداف

با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید گرامی

اگر بخواهیم در فرمول نویسی یک عدد را با دو هدف مقایسه کنیم به چه صورت باید عمل کنیم که شرط های زیر برقرار باشد

مثلا عدد نوشته شده در سلول b2 بزرگتر مساوی سلول j2 باشد (مثلا 150) و همان عدد کوچکتر مساوی سلول l2 باشد (مثلا 500)

سعی کردم این شروط را بصورت فرمول زیر بنویسم اما نمی دونم کجاش اشتباست چون یک بار باید نسبت به 150 مساوی یا بزرگتر باشد و یکبار هم باید بگم که مساوی یا کوچکتر از 500 باشد که در نتیجه اعداد زیر از 150 هم رو در بر میگیره و خطا می ده
    کد:
    =if(and(b2>=$i$2;b2<$j$2);b2;na())
  • مهندس تبریزی

• 2019/07/10
    • 109
    • 93.00

نوشته اصلی توسط fokker
    با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید گرامی

اگر بخواهیم در فرمول نویسی یک عدد را با دو هدف مقایسه کنیم به چه صورت باید عمل کنیم که شرط های زیر برقرار باشد

مثلا عدد نوشته شده در سلول b2 بزرگتر مساوی سلول j2 باشد (مثلا 150) و همان عدد کوچکتر مساوی سلول l2 باشد (مثلا 500)

سعی کردم این شروط را بصورت فرمول زیر بنویسم اما نمی دونم کجاش اشتباست چون یک بار باید نسبت به 150 مساوی یا بزرگتر باشد و یکبار هم باید بگم که مساوی یا کوچکتر از 500 باشد که در نتیجه اعداد زیر از 150 هم رو در بر میگیره و خطا می ده
    کد:
    =if(and(b2>=$i$2;b2<$j$2);b2;na())
    سلام دوست عزیز
    در سلول F2 فرمول زیر را وارد نماپید
    کد HTML:
    =IF(AND(B2>=$I$2;B2<$J$2);B2;J2)
    در صورت برقرار بودن شرط مقدار b2 و درصورت برقرار نبودن شرط مقدار j2 را بر میگرداند
    لطفا این تاپیک را مطالعه فرماپید
    تابع NA خطای N/A# را برمی‎گرداند. با قرار دادن این تابع در یک فرمول می‎توانیم در صورت موجود نبودن پاسخ مناسب، خطای N/A# را خروجی بگیریم.

تابع NA خطای #N/A را برمی‎گرداند. این خطا به معنی در دسترس نبودن مقدار است. با قرار دادن این تابع در یک فرمول می‎توانیم در صورت موجود نبودن پاسخ مناسب، خطای #N/A را خروجی بگیریم.
    خروجی هم کاملا درست است
    بازم سوالی بود در خدمتیم
    با تشکر مهندس تبریزی
    [CENTER][SIZE=4][FONT=arial][COLOR=#b22222] :winner2:[/COLOR][COLOR=#000080] فرانسیس بیکن : [/COLOR][COLOR=#0000cd]آنچه مردم را [/COLOR][COLOR=#ff0000]دانشمند [/COLOR][COLOR=#0000cd]می کند ، مطالبی نیست که [/COLOR][COLOR=#800000]می خوانند[/COLOR][COLOR=#0000cd] بلکه چیزهایی است که [/COLOR][COLOR=#800000]یاد می گیرند[/COLOR][COLOR=#b22222] :lamo:[/COLOR][/FONT]
    [/SIZE][/CENTER]

کامنت

• fokker

• 2014/07/10
      • 336

با سلام و ممنون
      ولی فکر کنم من اشتباه توضیح دادم نمونه فایل رو گذاشتم . من به محاسبه تعداد na ها نیاز دارم. فقط می خوام اگر مقادیر ستون b بزرگتر مساوی 150 و کوچکتر مساوی 500 باشه در ستون c عدد متناظر هر سلول رو نشون بده اما اگر در این محدوده نبود یعنی شرط ( بزرگتر مساوی 150 و کوچکتر مساوی 500) برقرار نبود na نشان بده.
      در ستون d برعکس قضیه فوق است یعنی اگر عددی در ستون b داشتیم که در محدوده شرط فوق (بزرگتر مساوی 150 و کوچکتر مساوی 500) بود na نشان دهد و اگر خارج از آن شرط بود خود عدد را نشان دهد.
      فایل های پیوست شده

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
        • 3341

با سلام

فرمول ارائه شده توسط دوستان درست عمل میکنه

کد PHP:
        =if(and(b2<$l$2,b2>=$j$2),$b2,na()) 
        فایل های پیوست شده

کامنت

• fokker

• 2014/07/10
          • 336

با سلام و تشکر از اساتید بخاطر پاسخ هایشان .

اما متاسفانه من نتونستم به جوابم برسم
          در کل من یک فرمولی میخوام که اگر در سلول b2 عدد نوشته شده بزرگتر مساوی 150 و کوچکتر مساوی 500 باشه عدد را در سلول c2 نشان بدهد در غیر اینصورت آنرا بصورت na در سلول c2 نشان دهد (یعنی اگر عدد موجود در سلول b2 از 150 کمتر بود یا از 500 بیشتر بود بصورت na در سلول c2 نشان داده شود)

کامنت

• fokker

• 2014/07/10
            • 336

در کل من یک فرمولی میخوام که اگر در سلول b2 عدد نوشته شده بزرگتر مساوی 150 و کوچکتر مساوی 500 باشه عدد را در سلول c2 نشان بدهد در غیر اینصورت آنرا بصورت na در سلول c2 نشان دهد (یعنی اگر عدد موجود در سلول b2 از 150 کمتر بود یا از 500 بیشتر بود بصورت na در سلول c2 نشان داده شود)

کامنت

• fokker

• 2014/07/10
              • 336

کامنت

• misammisam
                مدير تالار حسابداری و اکسل

• 2014/04/04
                • 892
                • 64.00

سلام
                در c2 بنویسید :
                کد PHP:
                =if(and(b2>=150;b2<=500);b2;na()) 
                در ضمن جوابهای بالا درسته چرا هی پست میزنید ، مشکلتون دقیقا کجاست !؟
                فایل های پیوست شده
                Last edited by misammisam; 2019/09/01, 22:42.
                [CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
                [/CENTER]
                [CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
                [CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
                [/CENTER]
                [/INDENT]

[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
                [/CENTER]

کامنت

• majid_mx4

• 2012/06/25
                  • 699

با سلام

دوست عزیز اگر درست متوجه منظور شما شده باشم باید برای شرط اول از فرمول ارائه شده توسط دوستان استفاده نمایید.

و برای شرط دوم از فرمول زیر

کد:
                  =if(or(b2>=$l$2,b2<=$j$2),$b2,na())

موفق باشید میر

کامنت

• fokker

• 2014/07/10
                    • 336

سلام من الان نمونه فایل رو مجددا گذاشتم چرا فرمول نوشته شده در ستون d همه رو بصورت na میاره و طبق شرط نوشته شده برای سلول های آن عمل نمی کنه چون می خوام اگر اعداد نوشته شده در ستون b خارج از شرط نوشته شده در سلول های ستون d باشند بصورت na نمایش داده بشه ولی اگر اعداد طبق شرط مذکور باشند خود عدد را نشان دهد
                    فایل های پیوست شده

کامنت

• misammisam
                      مدير تالار حسابداری و اکسل

• 2014/04/04
                      • 892
                      • 64.00

نوشته اصلی توسط fokker
                      سلام من الان نمونه فایل رو مجددا گذاشتم چرا فرمول نوشته شده در ستون d همه رو بصورت na میاره و طبق شرط نوشته شده برای سلول های آن عمل نمی کنه چون می خوام اگر اعداد نوشته شده در ستون b خارج از شرط نوشته شده در سلول های ستون d باشند بصورت na نمایش داده بشه ولی اگر اعداد طبق شرط مذکور باشند خود عدد را نشان دهد
                      خوب شما ورداشتید فرمولها رو دستکاری کردید ، مثلا در سلول C5 فرمولهایی که بهتون داده شده رو نوشتید که صحیح هست ، بدین صورت :
                      کد PHP:
                      =IF(AND(B5<=$L$2;B5>=$J$2);$B5;NA()) 
                      ولی در سلول D5 که غلط است نوشتید :
                      کد PHP:
                      =IF(AND(B5>$L$2;B5<$J$2);$B5;NA()) 
                      در قسمت And فرمولی که خودتون نوشتید غلط است
                      [CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
                      [/CENTER]
                      [CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
                      [CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
                      [/CENTER]
                      [/INDENT]

[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
                      [/CENTER]

کامنت

• mvalaei68

• 2019/09/03
                        • 21
                        • 75.00

سلام
                        دوست عزیز در ستون d به جای and از or استفاده کنید به نتیجه میرسید

کامنت

چند لحظه..