مطلوب است محاسبه مبلغ هر طبقه بر اساس دو متغییر "تعداد روز حضور" و "تعداد نفرات" که با تغییر متغییر ها مبلغ قبض بین سایرین به عدالت تقسیم شود و عدد d2برابر باشد با عددd9
محاسبه با دو متغییر
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
با سلام
ممنون از توضیح کامل ، و بسیار زیبایی که نوشتید ، یک از اعتراضات من همیشه به نوشتن گنگ صورت سوال دوستان میباشد .
برای این کار شما در ستون d فرمولی نوشتید که حتما مورد قبول شما میباشد ، فقط موضوع این اسن مقدار جمع این ستون باید به عدد مد نظر شما برسد .
در اکسل مجموعه ابزاری داریم به نام what if analyse که با تغییر یک متعغیرر جواب مسئله را به مقدار مورد نظر شما تبدیل مینماید .
برای این مسئله شما باید فرمولهای ستون D را باید در یک سلولی مثل e1 ضرب نمایید که در حالت عادی آن را 1 قرار میدهید ، بنابراین حاصل همین عددی است که مشاهده مینمایید .
حال به سلول d9 میرویم که جمع مقادیر ستون D میباشد و سپس از منوی DATA گزینه GOAL SEEK را انتخاب میکنیم و در گزینه to value عدد مد نظر که برای شما 10000 را میزنید و در گزینه by changing cell سلولe1 که برابر 1 بود را میدهید و ok مینمایید مقدار سلول e1 را به گونه ای تغییر میدهد که مقدار مد نظر شما به 10000 برسد .
امیدوارم صورت سوال را درست درک کرده باشم و جواب کاربردی به شما داده باشم ،
مجددا از دقت شما در نوشتن صورت سوال تشکر مینمایمزنگ تفريح دنيا هميشگي نيست ، ساعت بعد حساب داريم -
با سلام
ممنون از توضیح کامل ، و بسیار زیبایی که نوشتید ، یک از اعتراضات من همیشه به نوشتن گنگ صورت سوال دوستان میباشد .
برای این کار شما در ستون d فرمولی نوشتید که حتما مورد قبول شما میباشد ، فقط موضوع این اسن مقدار جمع این ستون باید به عدد مد نظر شما برسد .
در اکسل مجموعه ابزاری داریم به نام what if analyse که با تغییر یک متعغیرر جواب مسئله را به مقدار مورد نظر شما تبدیل مینماید .
برای این مسئله شما باید فرمولهای ستون d را باید در یک سلولی مثل e1 ضرب نمایید که در حالت عادی آن را 1 قرار میدهید ، بنابراین حاصل همین عددی است که مشاهده مینمایید .
حال به سلول d9 میرویم که جمع مقادیر ستون d میباشد و سپس از منوی data گزینه goal seek را انتخاب میکنیم و در گزینه to value عدد مد نظر که برای شما 10000 را میزنید و در گزینه by changing cell سلولe1 که برابر 1 بود را میدهید و ok مینمایید مقدار سلول e1 را به گونه ای تغییر میدهد که مقدار مد نظر شما به 10000 برسد .
امیدوارم صورت سوال را درست درک کرده باشم و جواب کاربردی به شما داده باشم ،
مجددا از دقت شما در نوشتن صورت سوال تشکر مینمایم
سلام و سپاس
نوعی تنوع و جذابیت در پاسخ شما بود
که هم از این باب و هم از باب تسریع در جواب از شما سپاسگزارم
انجام دادم و جواب داد
ولی سئوال اینه که آیا میشه همان عدد سلول e1 را بگونه ای تنظیم کرد که اتوماتیک محاسبه شود تا اینکه با آزمون و خطا آنقدر عددی را تغییر دهیم که به جمع مورد نظر رسید؟[FONT=tahoma]:Smilebb (31):[/FONT]کامنت
-
سلام
فکر کنم شما به چیزی نیاز دارید که تو حسابداری بهش میگن ارزش تبدیل ، حالا این یعنی چی :
خیلی ساده بخوام بگم ، ببینید مثلا شما به من هزار تومن به مدت یک هفته قرض میدید ، بعد برای اینکه من بخوام دینمو با شما صاف کنم بهتون میخوام قرض بدم ولی پانصد تومن بیشتر ندارم ، حالا باید چیکار کنم ، راه حل خیلی سادست من پانصد تومن رو بمدت دو هفته به شما قرض میدم تا معادل ارزش تبدیل هزار تومن بمدت یک هفته باشه .
شما هم اینجا با همین نسبت ساده میتونید به نتیجتون برسید .فایل های پیوست شده[CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]
[CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
[CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[/CENTER]کامنت
کامنت