محاسبه با دو متغییر

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • alfa

• 2012/05/18
    • 157
    • 4.00

[حل شده] محاسبه با دو متغییر

مطلوب است محاسبه مبلغ هر طبقه بر اساس دو متغییر "تعداد روز حضور" و "تعداد نفرات" که با تغییر متغییر ها مبلغ قبض بین سایرین به عدالت تقسیم شود و عدد d2برابر باشد با عددd9
    فایل های پیوست شده
    [FONT=tahoma]:Smilebb (31):[/FONT]
  • mrexcel

• 2010/02/03
    • 436
    • 81.00

با سلام
    ممنون از توضیح کامل ، و بسیار زیبایی که نوشتید ، یک از اعتراضات من همیشه به نوشتن گنگ صورت سوال دوستان میباشد .
    برای این کار شما در ستون d فرمولی نوشتید که حتما مورد قبول شما میباشد ، فقط موضوع این اسن مقدار جمع این ستون باید به عدد مد نظر شما برسد .
    در اکسل مجموعه ابزاری داریم به نام what if analyse که با تغییر یک متعغیرر جواب مسئله را به مقدار مورد نظر شما تبدیل مینماید .
    برای این مسئله شما باید فرمولهای ستون D را باید در یک سلولی مثل e1 ضرب نمایید که در حالت عادی آن را 1 قرار میدهید ، بنابراین حاصل همین عددی است که مشاهده مینمایید .
    حال به سلول d9 میرویم که جمع مقادیر ستون D میباشد و سپس از منوی DATA گزینه GOAL SEEK را انتخاب میکنیم و در گزینه to value عدد مد نظر که برای شما 10000 را میزنید و در گزینه by changing cell سلولe1 که برابر 1 بود را میدهید و ok مینمایید مقدار سلول e1 را به گونه ای تغییر میدهد که مقدار مد نظر شما به 10000 برسد .
    امیدوارم صورت سوال را درست درک کرده باشم و جواب کاربردی به شما داده باشم ،
    مجددا از دقت شما در نوشتن صورت سوال تشکر مینمایم
    زنگ تفريح دنيا هميشگي نيست ، ساعت بعد حساب داريم

کامنت

• alfa

• 2012/05/18
      • 157
      • 4.00

نوشته اصلی توسط mrexcel
      با سلام
      ممنون از توضیح کامل ، و بسیار زیبایی که نوشتید ، یک از اعتراضات من همیشه به نوشتن گنگ صورت سوال دوستان میباشد .
      برای این کار شما در ستون d فرمولی نوشتید که حتما مورد قبول شما میباشد ، فقط موضوع این اسن مقدار جمع این ستون باید به عدد مد نظر شما برسد .
      در اکسل مجموعه ابزاری داریم به نام what if analyse که با تغییر یک متعغیرر جواب مسئله را به مقدار مورد نظر شما تبدیل مینماید .
      برای این مسئله شما باید فرمولهای ستون d را باید در یک سلولی مثل e1 ضرب نمایید که در حالت عادی آن را 1 قرار میدهید ، بنابراین حاصل همین عددی است که مشاهده مینمایید .
      حال به سلول d9 میرویم که جمع مقادیر ستون d میباشد و سپس از منوی data گزینه goal seek را انتخاب میکنیم و در گزینه to value عدد مد نظر که برای شما 10000 را میزنید و در گزینه by changing cell سلولe1 که برابر 1 بود را میدهید و ok مینمایید مقدار سلول e1 را به گونه ای تغییر میدهد که مقدار مد نظر شما به 10000 برسد .
      امیدوارم صورت سوال را درست درک کرده باشم و جواب کاربردی به شما داده باشم ،
      مجددا از دقت شما در نوشتن صورت سوال تشکر مینمایم

سلام و سپاس
      نوعی تنوع و جذابیت در پاسخ شما بود
      که هم از این باب و هم از باب تسریع در جواب از شما سپاسگزارم

انجام دادم و جواب داد

ولی سئوال اینه که آیا میشه همان عدد سلول e1 را بگونه ای تنظیم کرد که اتوماتیک محاسبه شود تا اینکه با آزمون و خطا آنقدر عددی را تغییر دهیم که به جمع مورد نظر رسید؟

کامنت

• misammisam
        مدير تالار حسابداری و اکسل

• 2014/04/04
        • 892
        • 64.00

سلام
        فکر کنم شما به چیزی نیاز دارید که تو حسابداری بهش میگن ارزش تبدیل ، حالا این یعنی چی :
        خیلی ساده بخوام بگم ، ببینید مثلا شما به من هزار تومن به مدت یک هفته قرض میدید ، بعد برای اینکه من بخوام دینمو با شما صاف کنم بهتون میخوام قرض بدم ولی پانصد تومن بیشتر ندارم ، حالا باید چیکار کنم ، راه حل خیلی سادست من پانصد تومن رو بمدت دو هفته به شما قرض میدم تا معادل ارزش تبدیل هزار تومن بمدت یک هفته باشه .
        شما هم اینجا با همین نسبت ساده میتونید به نتیجتون برسید .
        فایل های پیوست شده
        [CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
        [/CENTER]
        [CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
        [CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
        [/CENTER]
        [/INDENT]

[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
        [/CENTER]

کامنت

• alfa

• 2012/05/18
          • 157
          • 4.00

بله فکر کنم مشکل حل شد از هر دو بزرگوار ممنونم

کامنت