راهنمایی برای ساخت اکسل حسابداری

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • gemlove
    • 2019/09/06
    • 4

پرسش راهنمایی برای ساخت اکسل حسابداری

سلام
    خسته نباشید
    میخوام یه فایل اکسل برای انجام حسابداری شخصی درست کنم دوتا سوال دارم که نمیدونم چجوری انجام بدم
    سوال اول:
    چجوری میتونم توی یه سری از سلول ها گروه حساب کل و معین و تفضیل مشخص کنم بعد توی یه شیت دیگه که برای زدن سند هست نمایش بدم. به صورتی که هر حسابی رو برای سند زدن انتخاب کردم توی یه شیت جدا بتونم صورت حساب هر گروه رو ببینم

دقیقا کاری که توی نرم افزار های حسابداری انجام میشه رو نیاز دارم
    مثلا اگه یه سند به صورت زیر زدم مبلغ هر کدوم توی حساب خودش ثبت بشه که بتونم مانده هر حساب رو در بیارم
    هزینه برق500 بد
    هزینه اب 1000 بد
    صندوق 1500 بس

سوال دوم:
    نیاز دارم توی یه قسمت ثابت اطلاعات یه سری سطر رو بگیرم
    برای مثال توی دوتا سطر مشخصات حساب بانکی رو نوشتم ( نام حساب.مانده حساب.شعبه بانک ) چجوری میتونم توی یه سطر دیگه با تایپ کردن شماره سطر حساب بانکی مورد نظر اطلاعات اون حساب رو نمایش بدم
    Last edited by gemlove; 2019/10/20, 21:12.
  • misammisam
    مدير تالار حسابداری و اکسل

• 2014/04/04
    • 892
    • 64.00

سلام
    چیزی که شما میخواید به همین سادگی قابل اجرا نیست ، در واقع یک عملیات کامله .
    تو پست زیر نمونه گداشتم میتونید ببینید چطوری باید عمل کنید :
    [CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
    [/CENTER]
    [CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
    [CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
    [/CENTER]
    [/INDENT]

[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
    [/CENTER]

کامنت

• gemlove
      • 2019/09/06
      • 4

سلام مجدد خدمت دوستان

چنتا مشکل داشتم که هر کاری کردم نتونستم انجام بدم. کسی از دوستان اگه براش مقدوره و زمانش رو داره لطف کنه موارد زیر رو توی فایل پیوست برام انجام بده

1) وقتی توی ستون a نوع "خرید" باشه رنگ داده های اون ردیف سبز و وقتی نوع "فروش" بود قرمز بشه

2) میخوام مانده تعداد رو بر اساس سلول خرید و فروش حساب کنم . به صورتی تعداد خرید ها باهم جمع بشه . تعدا فروش ها جمع باهم دیگه .. سپس جمع تعداد فروش از جمع خرید کم بشه تا مانده گیری داشته باشم
      الان تعداد خرید و فروش باهم دیگه جمع میشه که به این صورت مانده رو اشتباه نمایش میده

3) میخوام هر موقع اکسل رو باز میکنم توی یه سلول تعداد روز های گذشته شده از تاریخ اولین خزید ثبت شده رو بتونم ببینم
      مثلا اگه تاریخ 1/08/1398 اولین خرید بود و امروز اکسل رو باز کنم عدد 37 رو نشون بده

4) دقیقا مشابه مثال بالا توی یه سلول دیگه تعداد روز گذشته شده از تاریخ اخرین خرید تا امروز رو بگه

دو مورد اول برام مهم تره و ادامه کارم بهشون وابسته هست
      فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..