راهنمایی در مورد چرخاندن صفحه اکسل هنگام پرینت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • vahid_invisible
    • 2018/04/18
    • 4

پرسش راهنمایی در مورد چرخاندن صفحه اکسل هنگام پرینت

سلام دوستان، من فرمی درست کردم جهت واگذاری چک بانک، قبلا کاغذ های بانکی خوب بود راحت پرینت میگرفت، الان کاغذ ها نازک تر شدن تو پرینتر به صورت عموری مچاله میشه، میخواستم صفحه ای که باید پرینت بشه 90 درجه بچرخه که کاغذ ها رو به صورت افقی وارد دستگاه کنم پرینت بگیره ممنون میشم راهنمایی کنید
    حالت پرینت رو از عمودی به افقی و بلعکس تغییر میدم ولی نوشته ها به صورت اولیه هست فقط شکل کاغذ تو ستینگ عوض میشه نوشته ها سر جاشونهClick image for larger version

Name:	1.JPG
Views:	1
Size:	111.2 کیلو بایت
ID:	148527Click image for larger version

Name:	2.JPG
Size:	106.7 کیلو بایت
ID:	148528
  • majid_mx4

• 2012/06/25
    • 699

با سلام

اگر درست متوجه شده باشم شما صفحه را می چرخانید نه اطلاعات را برای چرخاندن اطلاعات در جدول خود متیوانید از لبه Home گروه Alignment گزینه Rotate text up مانند عکس زیر استفاده کنید.

Click image for larger version

Name:	Untitled.jpg
Size:	294.1 کیلو بایت
ID:	137317

کامنت

• vahid_invisible
      • 2018/04/18
      • 4

نوشته اصلی توسط majid_mx4
      با سلام

اگر درست متوجه شده باشم شما صفحه را می چرخانید نه اطلاعات را برای چرخاندن اطلاعات در جدول خود متیوانید از لبه Home گروه Alignment گزینه Rotate text up مانند عکس زیر استفاده کنید.

[ATTACH=CONFIG]20110[/ATTACH]

ممنون از راهنماییتون، با این روش شما فیلد ها از افقی به عمودی تغییر میکنه، مشکل من فقط اینجاست که موقع پرینت گرفتن حتما باید کاغذ رو تو پرینتر به درازا (عمودی ) بزارم، در صورتی که میخواستم موقع نوشتن همین فرم باشه افقی پر کنم و به همین شکل پرینت بگیرم،
      در حالی که پرینت رو عمودی میگیره!

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
        • 4598
        • 100.00

سلام دوست عزيز
        چيزي كه شما ميخوايد به تنظيمات پرينتر مربوط ميشه كه نوع كاغذ رو portrait در نظر بگيره يا landscape . يعني اونجا بايد تعيين كنيد كه كاغذتون رو افقي دارين وارد دستگاه ميكنيد يا عمودي
        البته تا جايي كه ميدونم همه پرينتر ها اين قابليت رو ندارن

کامنت

• rayeagni

• 2018/04/21
          • 59

به نظر من فایلتون رو به pdf تبدیل کنید و اونجا با ابزار rotate صفحه رو بچرخونید و بعد چاپ کنید.

کامنت

• vahid_invisible
            • 2018/04/18
            • 4

نوشته اصلی توسط Amir Ghasemiyan
            سلام دوست عزيز
            چيزي كه شما ميخوايد به تنظيمات پرينتر مربوط ميشه كه نوع كاغذ رو portrait در نظر بگيره يا landscape . يعني اونجا بايد تعيين كنيد كه كاغذتون رو افقي دارين وارد دستگاه ميكنيد يا عمودي
            البته تا جايي كه ميدونم همه پرينتر ها اين قابليت رو ندارن
            سلام
            با تنظیمات پرینتر هم مشکل برطرف نشد متاسفانه

- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط rayeagni
            به نظر من فایلتون رو به pdf تبدیل کنید و اونجا با ابزار rotate صفحه رو بچرخونید و بعد چاپ کنید.
            این روش هم امتحان کردم، ولی چون pdf صفحه رو پرینت میگیره نوشته و اعداد تار چاپ میشوند

کامنت

• rayeagni

• 2018/04/21
              • 59

نوشته اصلی توسط vahid_invisible
              سلام
              با تنظیمات پرینتر هم مشکل برطرف نشد متاسفانه

- - - updated - - -

این روش هم امتحان کردم، ولی چون pdf صفحه رو پرینت میگیره نوشته و اعداد تار چاپ میشوند

چطور به pdf تبدیل می کنید که اعداد تار میشه!؟ من همیشه این کار رو می کنم و همچین مشکلی نداشتم.

کامنت

چند لحظه..