حالت پرینت رو از عمودی به افقی و بلعکس تغییر میدم ولی نوشته ها به صورت اولیه هست فقط شکل کاغذ تو ستینگ عوض میشه نوشته ها سر جاشونه
راهنمایی در مورد چرخاندن صفحه اکسل هنگام پرینت
Collapse
X
-
سلام دوستان، من فرمی درست کردم جهت واگذاری چک بانک، قبلا کاغذ های بانکی خوب بود راحت پرینت میگرفت، الان کاغذ ها نازک تر شدن تو پرینتر به صورت عموری مچاله میشه، میخواستم صفحه ای که باید پرینت بشه 90 درجه بچرخه که کاغذ ها رو به صورت افقی وارد دستگاه کنم پرینت بگیره ممنون میشم راهنمایی کنید
حالت پرینت رو از عمودی به افقی و بلعکس تغییر میدم ولی نوشته ها به صورت اولیه هست فقط شکل کاغذ تو ستینگ عوض میشه نوشته ها سر جاشونهبرچسب ها: هیچکدام -
ممنون از راهنماییتون، با این روش شما فیلد ها از افقی به عمودی تغییر میکنه، مشکل من فقط اینجاست که موقع پرینت گرفتن حتما باید کاغذ رو تو پرینتر به درازا (عمودی ) بزارم، در صورتی که میخواستم موقع نوشتن همین فرم باشه افقی پر کنم و به همین شکل پرینت بگیرم،
در حالی که پرینت رو عمودی میگیره!کامنت
-
سلام دوست عزيز
چيزي كه شما ميخوايد به تنظيمات پرينتر مربوط ميشه كه نوع كاغذ رو portrait در نظر بگيره يا landscape . يعني اونجا بايد تعيين كنيد كه كاغذتون رو افقي دارين وارد دستگاه ميكنيد يا عمودي
البته تا جايي كه ميدونم همه پرينتر ها اين قابليت رو ندارنکامنت
-
سلام
با تنظیمات پرینتر هم مشکل برطرف نشد متاسفانه
- - - Updated - - -
این روش هم امتحان کردم، ولی چون pdf صفحه رو پرینت میگیره نوشته و اعداد تار چاپ میشوندکامنت
-
کامنت

کامنت