سلام من دارم بیشترین درصد رو تواین ماهها نمایش میدم حالا میخاوم بجا درصد اسم ماه رو بیاره بنویسه بعنوان نمونه الان سیزده مربوط به مردادماه هستش-----با تشکر از شما
لطفا راهنمایی کنید فرمول نویسی شاید یه if باشه لطفا" راهنمایی کنید-
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
-
با سلام
این فرمول را تست کنید
کد PHP:=indirect(address(1,match(max(c2:n2),a2:n2,0)))
فایل های پیوست شده -
سلام استاد نمیدونم من اینجا همون فرمول رو انجام دادم ولی صفر نمایش داد
ممکنه ادینزی چیزی شما اضافه داشته باشید
لطفا راهنمایی کنیدکامنت
-
به هر دوشون جدا جدا تست کردم درگ کردم متاسفانه بازم نشد همون صفر نشون میداد ؟
من انی دسک دارم اگه براتون مقدور هستش نگاهش کنید ؟
- - - Updated - - -
استاد مشکل از یه حالا مرج بود که بالاش نوشته بودم اون حالت مرج رو حذف کردم درست شد
ولی آیا نمیشه ستون بالاشون مرج باشه بازم نشون بده ؟کامنت
-
آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلود سنتر عکس و فایل یو آپلود
بی زحمت نگاهی بکنید اینجوری میشه ؟
- - - Updated - - -
ببخشید اصلاحیه فایل اکسل شماره 21
کامنت
-
Address
سلام
با توچه به فرمول جناب حسن پور عزیز و نسبت به فایل ارسالی شما، کافیه بعد از ADDRESS عدد 2 را وارد کنید تا مشکلتون برطرف بشه:
کد PHP:=INDIRECT(ADDRESS(2;MATCH(MAX(C3:N3);C3:N3;0)+2))
فایل های پیوست شده[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
[/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]کامنت
-
سلام درود به شما استاتید خودم جناب حسن پور عزیز و بحرانی عزیز سپاسگزارم مثل همیشه مشکل گشا شدید
آفریننننننننننننننننننننننننننننننننکامنت
کامنت