شمارش شرطی به صورت شروط or

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ظهور 313

• 2017/01/20
    • 244

پرسش شمارش شرطی به صورت شروط or

سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز
    در استفاده از فرمول sumifs و یا countifs شروط به صورت and در نظر گرفته میشن.
    اگر بخوایم این شروط رو به صورت or در نظر بگیریم، از چه فرمولی باید استفاده كرده؟

البته یك شرط به صورت قطعی وجود داره. یعنی میخوام موارد ثبت شده برای یك كد ملی رو در ستون A از یك جدول دیگه شمارش كنم در صورتی كه ستونB اون جدول، یا 100 باشه و یا 200؟
  • iranweld

• 2015/03/29
    • 3341

با سلام

فرمول ذیل را تست کنید

کد PHP:
    =countifs(a:a;f2;b:b;100)+countifs(a:a;f2;b:b;200

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
      • 4599
      • 100.00

سلام دوست عزيز
      ميتونيد از sumifs بصورت آرايه اي استفاده كنيد. به اين صورت:

کد:
      =SUM(SUMIFS(C:C,B:B,"a",C:C,{100,200}))
      تو اين فرمول فرض بگيريد كدهاي ملي در ستون B هستند و كد ملي مورد نظرتون a هست. در ستون C هم مقادير قرار گرفتند

کامنت

• ظهور 313

• 2017/01/20
        • 244

نوشته اصلی توسط iranweld
        با سلام

فرمول ذیل را تست کنید

کد PHP:
        =countifs(a:a;f2;b:b;100)+countifs(a:a;f2;b:b;200
        ممنون بابت جوابتون، این ساده‌ترین حالته ولی فكر كنم فرمولش خیلی سنگین میشه

- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط Amir Ghasemiyan
        سلام دوست عزيز
        ميتونيد از sumifs بصورت آرايه اي استفاده كنيد. به اين صورت:

کد:
        =SUM(SUMIFS(C:C,B:B,"a",C:C,{100,200}))
        تو اين فرمول فرض بگيريد كدهاي ملي در ستون B هستند و كد ملي مورد نظرتون a هست. در ستون C هم مقادير قرار گرفتند
        ممنون استاد
        من برای شمارش می‌خواستم اما شما با SUM نوشتید! تستش نكردم اما همینو برای جمع با چند شرط كه استفاده كردم، جواب نداد. راستش دقیقا مورد استفاده من اینه كه:
        یك جدول دارم كه یك ستون تاریخ داره و یك ستون سایز (مثلا) و یك ستون تعداد. حالا می‌خوام مواردی كه بین دو تاریخ (مثلا اول و آخر ماه) باشند، مشروط به اینكه سایز اون‌ها مثلا 3 و 4 و 6 باشه، جمع بسته بشه. با فرمول شما نتونستم (البته با راه حلی كه دوست عزیزمون دادند، قابل انجام هست، اما....

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
          • 4599
          • 100.00

نوشته اصلی توسط ظهور 313
          ممنون بابت جوابتون، این ساده‌ترین حالته ولی فكر كنم فرمولش خیلی سنگین میشه

- - - updated - - -

ممنون استاد
          من برای شمارش می‌خواستم اما شما با sum نوشتید! تستش نكردم اما همینو برای جمع با چند شرط كه استفاده كردم، جواب نداد. راستش دقیقا مورد استفاده من اینه كه:
          یك جدول دارم كه یك ستون تاریخ داره و یك ستون سایز (مثلا) و یك ستون تعداد. حالا می‌خوام مواردی كه بین دو تاریخ (مثلا اول و آخر ماه) باشند، مشروط به اینكه سایز اون‌ها مثلا 3 و 4 و 6 باشه، جمع بسته بشه. با فرمول شما نتونستم (البته با راه حلی كه دوست عزیزمون دادند، قابل انجام هست، اما....

فرمولي كه دوست عزيزمون فرمودن با فرمول من يكي هست. فقط من آرايه اي نوشتم. احتمالا علت اينكه جواب نگرفتين اينه كه بصورت آرايه وارد نكردين فرمول رو

تاريخ هاتون شمسي هست يا ميلادي؟ منظورم اينه كه قابليت جمع و تفريق دارند يا نه؟ اگر ميلادي باشه يا با فرمت سل شمسي شده باشه ميتونيد از اين فرمول كمك بگيريد:
          کد:
          =sum(sumifs(c:c,a:a,">="&a1,a:a,"<="&a10,b:b,{3,4,6}))
          تو اين فرمول ستون a تاريخ ها هست ستون b سايز ها و ستون c تعداد
          سلول a1 تاريخ ابتدا و سلول a10 تاريخ انتها

کامنت

چند لحظه..