ساخت دکمه جستجو و انتقال نتایج جستجو در شیت دیگر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • gh.pa

• 2020/02/27
    • 26

پرسش ساخت دکمه جستجو و انتقال نتایج جستجو در شیت دیگر

با سلام
    میخوام دکمه ی جسنجویی ایجاد کنم که در یک شیت در جدول جستجو کنه و ردیف هایی که جواب هست را انتقال بده در شیت دیگر . مثلا در شیت 5 من همه ی فاکتور های فروش از شرکت های مختلف را زیرهم در جدول نوشتم که شامل نام شرکت کد اقتصادی،مبلغ فاکتور،تاریخ و ... است.با زدن دکمه ی جستجو فقط کد اقتصادی یک شرکت را وارد کنم و در شیت مثلا21 همه ی فاکتور های مربوط به آن کد اقتصادی را ببینم .

و مورد دوم اینکه ماکرویی بنویسم که در یک شیت مثلا شیت 8 هر عکسی وارد میکنم وبه اندازه ی یک سلول کوچک میکنم با یکبار کلیک کردن بزرگ بشه و با دابل کلیک کردن به حالت اولیه برگردد.
    ممنون میشم کسی بتونه راهنمایی کنه
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام

لطفا فایل نمونه قرار دهید

مرسی
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• gh.pa

• 2020/02/27
      • 26

متاسفانه موفق نشدم فایل را آپلود کنم که ببینید چکار باید بکنم؟میشه به آی دی من در تلگرام پیام بدبد تا براتون بفرستم یا راه حل دیگه ای بفرمایید،ممنون میشم

آی دی: Aseman2324

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
        • 1054

از قسمت پایین صفحه - پاسخ - تنظیمات اضافی - مدیریت فایل های پیوست - آپلود فایل - اینسرت فایل - بعد تایید یا ارسال پاسخ

لطفا خواسته خود را همراه مثال یا نتیجه دلخواه در قالب جدول یا داده های مشخص در فایل اکسل ارسال فرمایید
        [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
        اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
        [/FONT][/CENTER]
        [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
        فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
        [/FONT][/CENTER]

کامنت

• gh.pa

• 2020/02/27
          • 26

نوشته اصلی توسط saed.rasa
          از قسمت پایین صفحه - پاسخ - تنظیمات اضافی - مدیریت فایل های پیوست - آپلود فایل - اینسرت فایل - بعد تایید یا ارسال پاسخ

لطفا خواسته خود را همراه مثال یا نتیجه دلخواه در قالب جدول یا داده های مشخص در فایل اکسل ارسال فرمایید

فایل نمونه ارسال کردم
          فایل های پیوست شده

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
            • 1054

سلام

ممنون که فایل ارسال کردید

متاسفانه من VB بلد نیستم
            اما نگران نباشید!

در اولین فرصت، دوستان دیگری برای شما کمک خواهند کرد

آقایان Irranweld و Majid_mx4 بررسی فرمایید لطفا

متشکرم
            [/FONT][/CENTER]
            [/FONT][/CENTER]

کامنت

• gh.pa

• 2020/02/27
              • 26

سپاس از اینکه وقتتون رو در اختیار من قرار دادید .
              اگر دوستان هم بنده رو راهنمایی کنن لطف بزرگی کردند..

کامنت

• میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
                • 558
                • 41.00

نوشته اصلی توسط gh.pa
                با سلام
                میخوام دکمه ی جسنجویی ایجاد کنم که در یک شیت در جدول جستجو کنه و ردیف هایی که جواب هست را انتقال بده در شیت دیگر . مثلا در شیت 5 من همه ی فاکتور های فروش از شرکت های مختلف را زیرهم در جدول نوشتم که شامل نام شرکت کد اقتصادی،مبلغ فاکتور،تاریخ و ... است.با زدن دکمه ی جستجو فقط کد اقتصادی یک شرکت را وارد کنم و در شیت مثلا21 همه ی فاکتور های مربوط به آن کد اقتصادی را ببینم .

و مورد دوم اینکه ماکرویی بنویسم که در یک شیت مثلا شیت 8 هر عکسی وارد میکنم وبه اندازه ی یک سلول کوچک میکنم با یکبار کلیک کردن بزرگ بشه و با دابل کلیک کردن به حالت اولیه برگردد.
                ممنون میشم کسی بتونه راهنمایی کنه
                سلام درمورد بخش دوم سوالتون فایل پیوست را ببیند
                فایل های پیوست شده
                [HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]

کامنت

• gh.pa

• 2020/02/27
                  • 26

سلام خدمت شما جناب آقای مقدم نیا
                  تشکر دقیقا فایلی که ارسال کردید منظورم همین هست اما آیا امکان داره کد را برای همون شیت طوری در نظر بگیریم که هر بار هر عکسی درج میکنیم به صورت خودکار با کلیک کردن روش سایزش تغییر کنه در واقع فایل شما نیاز داره کاربر خودش برای هر تصویر این کد را کپی کنه اما من منظورم اینه تصور کنید کاربر اصلا vb بلد نیست که کد بنویسه برای هر تصویر و میخواهیم هر بار هر تصویری باز میشه خودش خودکار این حالت تغییر سایز را پیدا کنه...

کامنت

• majid_mx4

• 2012/06/25
                    • 699

با سلام
                    دوست عزیز
                    احتراما از بیان دو موضوع متفاوت در یک پست خوداری کنید این امر باعث بلا استفاده ماندن زحمات دوستان و اساتید پاسخ گو شده و یافتن راحتر موضوع و راه حل های پیشنهاد شده را برای سایر کاربران مشکل میکند .

ضمن تشکر از راهنمایی دوستان از این را ه نیز میتوانید برای جستجو ی کد اقتصادی در فایلتان استفاده کنید که خدمتتان ارسال شد فقط کافیست کد اقتصادی مورد نظر را وارد کنید و کلید جستجو را بزنید

پایدار باشید میر
                    فایل های پیوست شده

کامنت

• gh.pa

• 2020/02/27
                      • 26

باسلام
                      فایل نمونه ای که ارسال کردم کد جستجو اجرا میشه ومشکلی نداره اما من فایل اصلی یا همون فایل مادر که ایجاد کردم و این کد دکمه جستجو را از فایل نمونه کپی کردم ودر یک ماژول در فایل اکسل اصلی ذخیره کردم اما هنگام اجرا این خطارو میده:
                      code execution has been interrupter
                      عکس هایی که ضمیمه کردم از فایل اصلی هست
                      فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..