من یک لینک از سایت وارد اکسل کردم که هر روز مقادر آن تغغیر میکنه با استفاده از چه تابعی میتونم مقادیر روزانه یک سلول مورد نظر رو ثبت کنم برای کرفتن آمار ماهیانه
ذخیره مقادیر مختلف یک سلول که بصورت روزانه آپدیت میشود
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
با سلام
در فایل پیوست با هر بارآپدیت شدن آیتمها ، کلیه مواردی که تغییرات بیشتر یا کمتر از صفر داشته باشند ذخیره میگردند و سپس با فیلتر کردن هر آیتم میتوانید تغییرات آنرا مشاهده کنید
کد PHP:Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Not Intersect(Target, Me.Range("h2")) Is Nothing Then
Application.Wait (Now + TimeValue("0:00:05"))
z1 = Sheet1.Cells(Sheet1.Rows.Count, "c").End(xlUp).Row
z2 = Sheet1.Cells(Sheet1.Rows.Count, "h").End(xlUp).Row
If Right(Range("h2"), 10) <> Range("d" & z1) Then
For i = 4 To z2
If Range("j" & i) <> 0 Then
Range("b" & z1 + 1) = Range("i" & i)
Range("a" & z1 + 1) = Mid(Range("h2"), 17, 10)
Range("c" & z1 + 1) = Range("j" & i)
Range("d" & z1 + 1) = Right(Range("h2"), 8)
z1 = z1 + 1
End If
Next
End If
End If
End Sub
فایل های پیوست شده -
فایل پیوست را بررسی کنید
با توجه به نماد مورد نظر ،برای هر روز یه عدد بعد از آپدیت شدن ثبت میگرددفایل های پیوست شدهکامنت
-
سلام ممنون بابت وقت که گذاشتید لطفا امکانش هست روش کار رو بفرمایید چون ون در فایلی که زحمت کشیده بودید در سلول ها هیچ تابعی که استفاده کرده باشید ندیدم بخشید مبتدی هستم اگه امکان داره راهنمایی فرمایید یا اینکه برای این موضوع از چه امکانی در اکسل استفاده شده که اگه کتابی هم برای مطالعه راهنمایی فرمایید ممنون میشمکامنت
-
مراحل دسترسی به کدها را در تصویر پیوست مشاهده بفرماییدسلام ممنون بابت وقت که گذاشتید لطفا امکانش هست روش کار رو بفرمایید چون ون در فایلی که زحمت کشیده بودید در سلول ها هیچ تابعی که استفاده کرده باشید ندیدم بخشید مبتدی هستم اگه امکان داره راهنمایی فرمایید یا اینکه برای این موضوع از چه امکانی در اکسل استفاده شده که اگه کتابی هم برای مطالعه راهنمایی فرمایید ممنون میشم
کامنت

کامنت