نوشتن if برای دو سلول

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mohammadi59m

• 2020/02/18
    • 24

[حل شده] نوشتن if برای دو سلول

سلام و عرض ادب خدمت اساتید
    اگر ممکن است این کد شرط را برایم ارائه بفرمایید
    در دو سلول cells(1 , 1) و cells(1 , 2) کاراکترهای 1 و 3 و 5 و 7 ( یک در میان ) دارای حرف هستند ( فقط همین 4 کاراکتر)
    شرط این است : اگر در دو سلول 1 حرف مشترک در کاراکترهای دو سلول باشد اگر چه ان حرف در کاراکترهای دو سلول بارها تکرار شده باشد ان حرف تکرار یک بار در cells(1 , 3) بعنوان جواب نوشته شود

عدم شرط : اگر 2 حرف یا 3 حرف یا 4 حرف در کاراکترهای دو سلول مشترک باشد
    و یا اگرهیچ اشتراکی در حروف کاراکترهای دو سلول نباشد باز عدم شرط است
    یعنی cells(1 , 3) خالی خواهد بود

در ضمیمه فایلی هست که داده ها در سلولها هست و جواب هم هست اگر ممکن است اجرای این شرط را با for لطفا بنویسید تا for با توجه به ستون 1 و 2 ستون 3 را نتیجه گیری کند
    فایل های پیوست شده
  • smartman

• 2012/01/18
    • 170

اینم یه جواب با پاور کوئری
    فایل های پیوست شده

کامنت

• mohammadi59m

• 2020/02/18
      • 24

سلام و عرض ادب استاد بزرگوار
      ضمن تشکر از لطف و بزرگواری شما ایا ممکن است کد این مسئله در ماژول داخل sub و end sub از روشی مثل dim داخل for عنایت بفرمایید خیلی ممنون می شوم اگر از شیوه نوشته می شد

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
        • 3341

با سلام

فایل پیوست را ملاحظه کنید

کد PHP:
        Sub test()
        z1 Cells(Rows.Count"A").End(xlUp).Row
        Range
        ("c1:c" z1).ClearContents
        For 1 To z1
        0
        xx 
        ""
        For 1 To Len(Range("a" k))
        For 
        1 To Len(Range("b" k))
        If 
        xx <> Mid(Range("a" k), i1_And Mid(Range("a" k), i1) <> " " And _Mid(Range("a" k), i1) = Mid(Range("b" k), j1Then
        1
        xx 
        Mid(Range("a" k), i1)
        Exit For
        End If
        Next
        Next
        If 1 Then
        Range
        ("c" k) = xx
        End 
        If
        Next k
        End Sub 
        فایل های پیوست شده

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
          • 1054

سلام

لطفا امتحان کنید

کد:
          =rept(mid(b2,min(find(mid(c2,{1;3;5;7},1),b2&c2)),1),sum(if({1;1;1;1;1;1;1;0},n(frequency(find(mid(c2,{1;3;5;7},1),b2&c2),{1;2;3;4;5;6;7})>0)))=1)
          فایل های پیوست شده
          [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
          اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
          [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
          [/FONT][/CENTER]
          [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
          فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
          [/FONT][/CENTER]

کامنت

• mohammadi59m

• 2020/02/18
            • 24

نوشته اصلی توسط saed.rasa
            سلام

لطفا امتحان کنید

کد:
            =rept(mid(b2,min(find(mid(c2,{1;3;5;7},1),b2&c2)),1),sum(if({1;1;1;1;1;1;1;0},n(frequency(find(mid(c2,{1;3;5;7},1),b2&c2),{1;2;3;4;5;6;7})>0)))=1)
            سلام و تشکر run نشد ایا در داخل کد نوشته ها کلمه فارسی بکار رفته ؟ چون در یک خط چهار علامت سوال را اشکال می گیرد

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
              • 1054

دوست عزیز

من متوجه نشدم منظورتون من هستم یا کاربر محترم Iranweld

چون نوشتید Run نشد و کد اشکال دارد من برداشتم این است که مشکل vb دارید

اگر در این توابع و فرمول ها اشکال داشتید من در خدمتم

در هر صورت، ی فایل نمونه بزارید دقیقا مشخص کنید که مشکل تان چیست لطفا
              [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
              اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
              [/FONT][/CENTER]
              [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
              فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
              [/FONT][/CENTER]

کامنت

• mohammadi59m

• 2020/02/18
                • 24

سلام عزیز و بزرگوار saed.rasa
                ضمن تشکر و قدر دانی از زحمات شما وقتی run می کنم dibag روی سطری می دهد که 4 علامت سوال است . ایا اسم فایل داخل کد نویسی امده ؟ و یا حروف فارسی بکار بردید ؟ که شاید باعث dibag میشه . ناخواسته نمی دانم دستم کجا خورد که دسترسی من با مشکل مواجه شد اگر ممکن است دوباره لطفا بفرستید یک نگاهی هم به موارد یاد شده بفرمایید سپاس فراوان
                نوشته اصلی توسط saed.rasa
                سلام

لطفا امتحان کنید

کد:

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
                  • 2065
                  • 72.00

نوشته اصلی توسط mohammadi59m
                  سلام عزیز و بزرگوار saed.rasa
                  ضمن تشکر و قدر دانی از زحمات شما وقتی run می کنم dibag روی سطری می دهد که 4 علامت سوال است . ایا اسم فایل داخل کد نویسی امده ؟ و یا حروف فارسی بکار بردید ؟ که شاید باعث dibag میشه . ناخواسته نمی دانم دستم کجا خورد که دسترسی من با مشکل مواجه شد اگر ممکن است دوباره لطفا بفرستید یک نگاهی هم به موارد یاد شده بفرمایید سپاس فراوان
                  سلام دوست عزیز
                  شما تاپیک رو
                  حل شده کرده بودید که مجدداً تاپیک باز شد و میتونید ادامه بدید.
                  موفق باشید.
                  [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
                  [/FONT][/B][/CENTER]
                  [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
                  [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
                  [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
                  [/CENTER]

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
                    • 1054

سلام

من هم از شما تشکر می کنم که اینقدر صبور هستید!

من فایل را مجددا چک و ارسال کردم هیچ گونه مشکلی ندارد

این فایل طبق خواسته شما، از ترکیب توابع استفاده شده است نه هیچ کد vb یا Name ...

در ضمن داخل فرمول ها (توابع ) هیچ حرف یا کلمه فارسی نیست

نخیر! اسم فایل هم در داخل فرمول ها بکار گرفته نشده است

یک فایل کاملا ساده است و این توابع هم هیچ کاربردی در قسمت vb ندارد

ای کاش! می گفتید که این حروف را کجا و به چه منظور استفاده می کنید چون برام جالبه، خیلی چیز ها ازش یاد گرفتم (فقط برای کنجکاوی)
                    فایل های پیوست شده
                    Last edited by saed.rasa; 2020/04/02, 02:52. دلیل: کنجکاوی
                    [/FONT][/CENTER]
                    [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..