مشکل بسیار عجیب عدم تبدیل text به number

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mohsenez64
    • 2020/04/22
    • 3

مشکل بسیار عجیب عدم تبدیل text به number

با سلام و عرض ادب خدمت دوستان فرهیخته.
    بعد از 5 سال کار تخصصی با اکسل چند روزه که با مشکل عجیبی از نرم افزار اکسل برخورد کردم که قابل رفع نبود و اون مشکل عدم تبدیل text به number اعداد لیست سبد.xlsxهستش.
    فایل رو به پیوست ارسال میکنم. از دوستان عزیز خواهشمندم در صورت امکان کمک کنن تا فرمت تمامی اعداد از TEXT به NUMBER تغییر کنه.
    با تشکر فراوان
  • mohsenez64
    • 2020/04/22
    • 3

منتظر پاسخ دوستان عزیز هستم.....

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
      • 1054

سلام

به انجمن محبوب اکسل ایران، خوش آمدید!

1) همه داده های عددی که فعلا تکست هستند را انتخاب کنید اولین داده سمت چپ یا آیکن خطا زرد کم رنگ دیده میشود انتخاب Convert to Number را بزنید
      یا
      2) در یک سلول های دیگر یا شیت دیگر از تابع =Value(f1) بعد بکشید پایین و راست استفاده کنید بعد کپی فرمول ها، پیست بصورت Value (کلیک راست انتخاب 123)

با احترام
      [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
      اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
      [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
      [/FONT][/CENTER]
      [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
      فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
      [/FONT][/CENTER]

کامنت

• mohsenez64
        • 2020/04/22
        • 3

عدم حل مشکل text to number

سلام این راه ها رو رفتتم متاسفانه جواب نداده. لینک فایل رو گذاشتم ممنون میشم یه نگاه بهش بندازید

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
          • 1054

من هر دو روش را روی فایل شما امتحان کردم جواب داد مشکلی نبود
          مطمئن هستی از تابع Value یا Int یا N استفاده می کنی جواب نمی دهد؟

از کدام نسخه اکسل استفاده می کنید ؟ من از 2010
          این داده ار از یک سیستم دیگری دریافت کرده اید ؟ مثلا یک نرم افزار حسابداری

راه حل بعدی:
          در یک سول خالی عدد 1 وارد کرده بعد کپی کنید محدوده مورد نظر دارای خطا را انتخاب کنید بعد Alt+E+S+M را بزنید

اگر بازم درست نشد ی دونه از تنظیمات - فرمول ها عکس بگیر و بفرست لطفا
          فایل های پیوست شده
          Last edited by saed.rasa; 2020/04/23, 03:25.
          [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
          اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
          [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
          [/FONT][/CENTER]
          [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
          فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
          [/FONT][/CENTER]

کامنت

• gh.pa

• 2020/02/27
            • 26

سلام
            این مورد را بررسی کنید
            فایل اکسل را باز میکنیم درسربرگ File به قسمت آخر یعنیoptions رقته و روی گزینه ی Advance کلیک میکنیم بعد در قسمت سمت راست تیک گزینه ی Automaticaly insert a decimal point را برمی داریم سپس ok میکنیم.
            فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..