دسته بندی داده ها و اعمال تعدادی فرمول روی آنها

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Ramin1
    • 2020/05/24
    • 2

پرسش دسته بندی داده ها و اعمال تعدادی فرمول روی آنها

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و اساتید گرامی
    تقریبن 12000 سطر داده دارم که هر سطر شامل 7 ستون هستش
    سطر اول تاریخ هستش که من میخوام داده هام بر اساس تاریخ موجود تو سطر اول به صورت هفت روزه دسته بندی بشن و بعد به تعداد 15 تا فرمول دارم که باید از داده های موجود تو ستونها استفاده بشه برای قرار گرفتن توی این فرمولها.
    فایل اکسل داده ها و فایل وورد فرمولها رو با همین پست آپلود میکنم خدمت دوستان.
    ممنون از توجهتون
    فایل های پیوست شده
  • iranweld

• 2015/03/29
    • 3341

با سلام

در این نمونه کوچک که دسته بندی هفت روزه شده است نحوه نوشتن فرمول را با توجه به سطرهای داده مشخص کنید
    فایل های پیوست شده

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
      • 1054

سلام

به انجمن محبوب اکسل ایران ، خوش آمدید!

امتحان کنید لطفا!

من یک نمونه قرار دادم مثل نمونه عمل کنید و فرمول های هم به عهده خوتان ( یک تقسیم ساده است)

توجه : گروه بندی از طریق Pivot table انجام شده است شما می توانید بر اساس نیاز روزانه، ماهانه، سه ماهه، سالانه گروه بندی را انجام دهید روی یکی از سلول های تاریخ در پیوت تیبل قرار گرفته کلیک راست Group را انتخاب کنید

شاداب باشید!
      فایل های پیوست شده
      [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
      اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
      [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
      [/FONT][/CENTER]
      [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
      فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
      [/FONT][/CENTER]

کامنت

• Ramin1
        • 2020/05/24
        • 2

سلام
        ممنون از توجهتون
        مشکلی که هنگام اعمال فرمولها اتفاق افتاد اینه که به عنوان مثال من فرمول c2/c1 رو میخوام یکبار محاسبه کنم اما تو این فرمت برای تمام سطرها محاسبه میکنه و مجبورم دستی پاک کنم دو ستون رو دستی پاک کردم اما یکی رو گذاشتم بمونه تا ببینید منظورم چیه
        فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..