حدس زدن نام مشتری

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • fidarbearing

• 2020/06/02
    • 18

پرسش حدس زدن نام مشتری

من اون مشکل رو تونستم حل کنم و داده ها رو اضافه کردم فقط اینکه نمیشه دوتا فایل جداگانه باشه ؟
    یکی برای فاکتور و یکی برای اطلاعات مشتریان ؟
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام

میشه، هر جور که شما راحتید!!!
    ولی پیشنهاد من این است که هر دو در یک فایل باشد
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• fidarbearing

• 2020/06/02
      • 18

سلام
      من پارسال مزاحم شما شدم برام یک فایل اکسل درست کردین که یک فاکتور بود نام مشتری رو که میزدم آدرس و اطلاعات تماس رو زیر اون نام برام می آورد
      الان تعداد مشتری ها زیاد شده بنظرم اسم های جدید رو توی اون فیلد که مینویسم نمیاره البته اسم رو که کامل مینویسم برام میاره اما اینطوری نیست که مثلا دو تا حرف اول رو که میزنم بتونم انتخاب کنم از بین گزینه ها
      میشه بفرمایید مشکل از کجاست

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
        • 1054

سلام
        متاسفانه من هیچی از موضوع پارسال یادم نمیاد
        اگر ممکن ی فایل اکسل نمونه قرار دهید و بیشتر توضیح دهید لطفا
        تا در اولین فرصت من یا سایر دوستان محترم شما را راهنمایی نمایند
        مرسی
        [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
        اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
        [/FONT][/CENTER]
        [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
        فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
        [/FONT][/CENTER]

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
          • 3341

نوشته اصلی توسط saed.rasa
          سلام
          متاسفانه من هیچی از موضوع پارسال یادم نمیاد
          اگر ممکن ی فایل اکسل نمونه قرار دهید و بیشتر توضیح دهید لطفا
          تا در اولین فرصت من یا سایر دوستان محترم شما را راهنمایی نمایند
          مرسی
          با سلام خدمت دوست و استاد گرامی

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
            • 1054

سلام
            تست کنید لطفا!

Iranweld قدرتمند ، از کمک شما عزیز و مهربون ،متشکرم
            مرسی
            فایل های پیوست شده
            Last edited by saed.rasa; 2021/05/03, 15:37.
            [/FONT][/CENTER]
            [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..