سلام من به یه مشکل عجیب برخوردم. من فرمم رو توی اکسل طراحی کردم اندازشم آ4 هست. وقتی کنترل پی رو میزنم که پرینت بشه (print preview) یکی دو کلمه اول هر خطم کلا میره (پرینت هم که میکنم روی کاغذ همینطوره) اگه بخوام دقیق تر بگم نصف یک کلمه یا تمومش میره پشت حاشیه فرمم. هر کاری هم که به عقلم میرسید کردم. اسپیس گذاشتم پشت جمله ها که بیان اینورتر یا کلی با پیج ستاپ و تنظیمات پرینت ور رفتم اما نشد. حتی توی سیو گرفتن به صورت پی دی اف هم همین مشکل هست. واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم . یه عکس ازش گزاشتم
مشکل متفاوت بودن پرینت با فرمی که در اکسل طراحی کردم
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
سلام
عکس زیاد کمک نمی کند فایل اکسل از تنظیمات اضافی قرار میدهی ؟؟؟لطفا
مرسی[FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
[/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
[/FONT][/CENTER]
[/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
[/FONT][/CENTER]کامنت
-
با سلام. این نمونه فرمه . وقتی توی preview میری مشکلاتی که گفتم پیش میاد . اگه کمک میکنه باید بگم که از آفیس 2016 استفاده میکنم و اینکه من مدت ها با همین فایل ها کار میکردم و مشکلی هم نبود اما الان یک هفته ای هست که تقریبا توی تموم فایلام این مشکل هست و حتی توی سیستم همکارم که این فایل ها رو باز کردم بازم درست نشدفایل های پیوست شدهLast edited by bidariii; 2020/06/13, 11:52.کامنت
-
آقا مسئله دقیقا همینه. ما یه تعدادی کامپیوتر به صورت شبکه ای داریم. از حدود یک هفته پیش این مشکل تقریبا برای ههمون پیش اومده با ورژن های مختلف آفیس هم تست کردیم. فایل جدید ساختیم حتی من آفیس 2016 رو پاک کردم و 2019 نصب کردم اما همچنان همون مشکل هست. احتمال دادم ویروس باشه که یکی دو تا آنتی ویروس هم نصب و آپدیت کردم اما فایده نداشت. الان تصمیم دارم کابل شبکه رو از سیستم جدا کنم و یه ویندوز جدید نصب کنم چون به این نتیجه رسیدم که تنظیمات آفیس مشکلی نداره که اگه داشت با نصب آفیس جدید باید حل میشد. وقتی هم که روی همه سیستم های متصل به شبکه این مشکل به وجود اومده احتمالا ویروس باشه اگرچه آنتی ویروس چیزی پیدا نکرد. من که چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه اگه شما پیشنهادی دارین بفرمایید.
کامنت
-
[FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
[/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
[/FONT][/CENTER]
[/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
[/FONT][/CENTER]کامنت
-
ممنون دوست عزیزم. فایل شمارو وقتی preview میکنم همون مشکل رو داره اما بر خلاف فایل خودم پرینت کاغذیش مشکلی نداره و درست شده. دیدم که اندازه کاغذ رو letter کردی و یه سری تنظیمات دیگه. لطفا راجبش یکم توضیح بده. اما در کل سوال من اینه که چرا باید اینجوری باشه اصن, خب من یه فرم آ4 طراحی میکنم و باید بدون مشکل پرینت بشه نه اینکه برای هر فرم بخوایم کلی تنظیمات تغییر بدیمکامنت
کامنت