با سلام و احترام بازم محتاج کمک شما دوستان هستم به فرض 100 سطر داریم میخوام وقتی سطر های مورد نظر را فیلتر کنم سر ستون در بالای هر صفحه و نام خانوادگی در پایین هر صفحه چاپ بشه فایل اکسل پیوست این سوال می باشد قسمت اول آن که سر ستون می باشد انجام شده در قسمت دومش که نام خانوادگی می باشد دچار مشکل هستم ممنون0025.xlsx
پرینت سر ستون و نام خانوادگی در همه صفحات
Collapse
X
-
-
سلام
نام خانوادگی چند نفر و یا بر اساس چه شرطی باید زیر صفحه یا صفحات نشان داده شود؟ بر فرض 4 نفر را فیلتر کردید نام خانوادگی همه بیایند یا کدام؟بیشتر توضیح دهید لطفا و در فایل نشان دهید دقیقا چی می خواهید![FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
[/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
[/FONT][/CENTER]
[/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
[/FONT][/CENTER] -
سلام منظورم از نام و نام خانوادگی ، اسامی مسئولین در زیر هر لیست می باشد که این اسامی مسئولین در دو سطر آخر نوشته شده و در حال حاضر وقتی لیست دلخواه را فیلتر میکنم به فرض اگر این لیست چهار صفحه باشد اسامی مسئولین در پرینت صفحه چهارم می آید که من میخوام این اسامی در پرینت صفحات اول تا سوم هم باشد ، با سپاس ، در ضمن فایل نمونه هم در زیر سوالم که پرسیده بودم ضمیمه می باشدکامنت
کامنت