کند شدن اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • hosseinarezoomandan

• 2013/04/28
    • 110
    • 29.00

پرسش کند شدن اکسل

با سلام
    چند روزه فایل های اکسل م خیلی کند شده و تغییرات رو بصورت بازه زمانی طولانی انجام میده آفیس 2016 داشتم و تبدیل به 2019 کردم ولی بازم مشکل دارم لطفا راهنمایی کنید فقط این نکته رو بگم وقتی دکمه cntr با end رو میزنم که بره به سلول آخر میره ولی وقتی میخوام اونا رو حدف کنم حذف نمیشه و بعد اجرای فرمان فوق الذکر دوباره بر میگرده به همون سلول
    Last edited by hosseinarezoomandan; 2020/06/19, 15:03.
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام
    به این لینک مراجعه کنید و می توانید فایل کوتاه خود را قرار دهید تا کنترل شود شاید مورد خاصی داشته باشد.

مرسی
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• hosseinarezoomandan

• 2013/04/28
      • 110
      • 29.00

همه راهها رو امتحان کردم به نتیجه نرسیدم اصلا وقتی از حالت normal میره به حالت page break periview این حالت ملموس تره یعنی در این حالت خیلی دیر کار انجام میده

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
        • 1054

فایل قرار دادن یعنی اینکه، بری از پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوسست - فایل اکسل بزاری Please
        [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
        اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
        [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
        [/FONT][/CENTER]
        [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
        فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
        [/FONT][/CENTER]

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
          • 4598
          • 100.00

نوشته اصلی توسط hosseinarezoomandan
          با سلام
          چند روزه فایل های اکسل م خیلی کند شده و تغییرات رو بصورت بازه زمانی طولانی انجام میده آفیس 2016 داشتم و تبدیل به 2019 کردم ولی بازم مشکل دارم لطفا راهنمایی کنید فقط این نکته رو بگم وقتی دکمه cntr با end رو میزنم که بره به سلول آخر میره ولی وقتی میخوام اونا رو حدف کنم حذف نمیشه و بعد اجرای فرمان فوق الذکر دوباره بر میگرده به همون سلول
          سلام دوست عزیز
          همونطور که خودتون متوجه شدین فایل شما ردیف ها و ستون های اضافی داره. برای حل این مشکل شما ابتدا باید کل سطر و ستون های اضافی رو پاک کنید. بعد فایل رو ذخیره کنید و فایل رو ببندید و مجددا باز کنید.
          اگر برای حذف سطر و ستون مشکل دارید فایلتون رو بذارید براتون انجام بدم

احتمال دیگه ای هم که ممکنه باعث کند شدن فایل شده باشه نصب یا فعال کردن پلاگین های اکسل هست. این مورد رو هم بررسی بفرمایید

کامنت

• sima123
            • 2020/06/22
            • 1

البته شاید فایل اکسل شما به درستس نصب نشده است پیشنهاد میکنم فایل خود را یک بار پاک کنید و دوباره نصب کنید شاید با این روش مشکل شما کاملا حل شود.

کامنت

• Ariyadanesh
              • 2024/08/21
              • 1

مشکلم حل شد
              خیلی ممنون

کامنت

چند لحظه..