فایل پیوست شامل اطلاعات ورودی از نام کالا هاست با ثبت مشکلی ندارم ولی در ویرایش به مشکل خوده ام لطفا فرم مخصوص ویرایش را نگاه کنید و مشکل بنده را حل کنید.
مشکل ویرایش اطلاعات
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
سلام
فایل پیوست شامل اطلاعات ورودی از نام کالا هاست با ثبت مشکلی ندارم ولی در ویرایش به مشکل خوده ام لطفا فرم مخصوص ویرایش را نگاه کنید و مشکل بنده را حل کنید.
هر گاه خدا تو را به لبه پرتگاه برد باز به او اعتماد کن چون يا تو را از پشت خواهد گرفت يا پرواز را به تو خواهد آموختبرچسب ها: هیچکدام -
سلام ببخسید نمیدونم چرا اینطور شد من داخلش گذاشته بودم. لطفا فایل جدید و ببینید.فایل های پیوست شدههر گاه خدا تو را به لبه پرتگاه برد باز به او اعتماد کن چون يا تو را از پشت خواهد گرفت يا پرواز را به تو خواهد آموختکامنت
-
ضمن تشکر از استاد ارجمند جناب آقای IranWeld عزیز وکسب اجازه
لطفافایل ضمیمه را بررسی نمایید.
توضیح: فایل شما در پیدا کردن ردیف مورد ویرایش مشکل داشت که رفع شد میتوانید Textbox2 را مانند Textbox1 مخفی کنید.
موفق باشید میرفایل های پیوست شدهکامنت
-
استاد بازم شرمنده کردید
درست شده فقط زحمت بکشید ردیف و تو شیت پاک میکنه و دوم اینکه تا اینجاییم ببینید چرا شماره سریال مثل بقیه فیلدها نمیاره تو فرم. و سوم یه موجودی نیز تو فرم اضافه کنید که از تو شیت بخونه
متشکرمهر گاه خدا تو را به لبه پرتگاه برد باز به او اعتماد کن چون يا تو را از پشت خواهد گرفت يا پرواز را به تو خواهد آموختکامنت
-
با سلام
دوست عزیز
توجه داشته باشید که لیست باکس شما باید 10 ستون داشته باشد و به خاطر همین شماره سریال قابل دسترسی نیست چون در لیست باکس نیست .
از آنجایی که نخواستم ستونهای قابل نمایش در لیست باکس شما بهم بخورد از طریق Textbox2 شماره سریال نمایش داده میشود.
حذف شماره ردیف هم اصلاح شد.
ولی در مورد موجودی متوجه منظورتا ن نشدم .
موفق باشید میرفایل های پیوست شدهکامنت
-
با سلام
دوست عزیز
توجه داشته باشید که لیست باکس شما باید 10 ستون داشته باشد و به خاطر همین شماره سریال قابل دسترسی نیست چون در لیست باکس نیست .
از آنجایی که نخواستم ستونهای قابل نمایش در لیست باکس شما بهم بخورد از طریق Textbox2 شماره سریال نمایش داده میشود.
حذف شماره ردیف هم اصلاح شد.
ولی در مورد موجودی متوجه منظورتا ن نشدم .
موفق باشید میر
درود بر شما
استاد گرامی باز هم مشکل همانطور هست و فرقی با قبل نکرده یعنی هنوز ردیف حذف میشود. منظورم از موجودی ردیف موجودی داخل شیت است. میخواستم که بر روی هر کالا کلیک میکنیم موجودی را از شیت باز خوانی کند.(داخل یک تکست باکس)
منظورم من هم همین بود که چرا در تکست باکسش (شماره سریال) نمایش داده نمیشود. ولی باز هم خبری نیست. من گمان میکنم فایل اشتباه ارسال شده.
در مورد تعداد شیتها کاری نمیشود کرد؟ من در پستی مجزا دوباره سوال کرده ام. این مشکل را به هر روشی که میدانید برایم حل کنید لطفا. چون اتمام این فرم گیر همین موضوع است.(نام پست لیست باکسها است).
متشکر و سپاسگذارمLast edited by ناصر خان خان; 2020/06/30, 21:21.هر گاه خدا تو را به لبه پرتگاه برد باز به او اعتماد کن چون يا تو را از پشت خواهد گرفت يا پرواز را به تو خواهد آموختکامنت
-
سلام
ببین درست شد
فعلا این را چک کنید ب.
موفق باشیدفایل های پیوست شدهکامنت
-
با درود فراوان
بله این فایل الان درسته و موردهای قبلی درست شده فقط تعداد موجودی و تعداد ستونهای لیست باکس و البته تو یه جای دیگه سوال شده.
متشکرمهر گاه خدا تو را به لبه پرتگاه برد باز به او اعتماد کن چون يا تو را از پشت خواهد گرفت يا پرواز را به تو خواهد آموختکامنت
-
با سلام
برای موجودی میتوانید دستور زیر را کپی کرده ودر روی فرم ویرایش کالا ها جایگزین دستور قبلی کنید.
موفق باشید میرکد:Private Sub UserForm_Activate() Vahed1FLT.RowSource = "BaseInfo!f2:f1000" Vahed2FLT.RowSource = "BaseInfo!f2:f1000" Vahed3FLT.RowSource = "BaseInfo!f2:f1000" Grohe_K1.RowSource = "BaseInfo!j2:j1000" Dastebandi_K.RowSource = "BaseInfo!i2:i1000" mir S_N.Value = Range("L" & Val(TextBox2.Value)).Value TextBox3.Value = Range("Q" & Val(TextBox2.Value)).Value End Subکامنت
-
متشکرم کلا حل شد.هر گاه خدا تو را به لبه پرتگاه برد باز به او اعتماد کن چون يا تو را از پشت خواهد گرفت يا پرواز را به تو خواهد آموختکامنت

کامنت