ادغام چندین فایل با ستون و ردیفهای متفاوت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • arash4041

• 2013/01/06
    • 109

پرسش ادغام چندین فایل با ستون و ردیفهای متفاوت

باسلام خدمت دوستان من هرروز باید از سایتهای شرکتهای پخش فایلهای فروش وموجودی آنها را دانلود کنم و فایلها رو در پاورکوئری و اکسل تنظیم کنم وبعد بتونم ازشون vlookup بگیرم و کنار هم قراردبدم ویکدست کنم که کلی وقت گیره و نصف روز کار من را میگیره. ایا راهی داره بشه فایلها رو ازسایت دانلود کنم و بدون هیچ کار دستی بتوان آنهار را نظم بخشید؟ چون شنیدم با برنامه نویسی توی sql server میشه اینکار رو کرد که منم بلد نیستم. قبلا یکجا دیدم یک برنامه طراحی شده در sql میشد فایلها رو بهش داد و اونم اینکار رو میگرد ولی قابل فروش نبود . دوستان راه حلی هست ممنو میشم کمکم کنید. باتشکر
  • M_ExceL

• 2018/04/23
    • 677

نوشته اصلی توسط arash4041
    باسلام خدمت دوستان من هرروز باید از سایتهای شرکتهای پخش فایلهای فروش وموجودی آنها را دانلود کنم و فایلها رو در پاورکوئری و اکسل تنظیم کنم وبعد بتونم ازشون vlookup بگیرم و کنار هم قراردبدم ویکدست کنم که کلی وقت گیره و نصف روز کار من را میگیره. ایا راهی داره بشه فایلها رو ازسایت دانلود کنم و بدون هیچ کار دستی بتوان آنهار را نظم بخشید؟ چون شنیدم با برنامه نویسی توی sql server میشه اینکار رو کرد که منم بلد نیستم. قبلا یکجا دیدم یک برنامه طراحی شده در sql میشد فایلها رو بهش داد و اونم اینکار رو میگرد ولی قابل فروش نبود . دوستان راه حلی هست ممنو میشم کمکم کنید. باتشکر
    با سلام،
    نمونه ای از فایل هاتون رو اینجا قرار بدید و نتیجه مورد نظرتون رو هم در فایل جداگانه ای کامل و دقیق مشخص کنید
    با توضیحات کامل.
    [CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
    [/CENTER]

کامنت

• arash4041

• 2013/01/06
      • 109

باسلام
      نمونه فایلها رو گذاشتم بصورت نمونه ولی در کل همه فایلها 20 تا میشه که من اینجا سه تا نمونه گذاشتم
      فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..