مشکل در درج تاریخ روز و ثابت ماندن تاریخ

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • faslebahari

• 2018/07/10
    • 218
    • 17.00

[حل شده] مشکل در درج تاریخ روز و ثابت ماندن تاریخ

سلام روزتون بخیر
    ببخشید چطوری میتونم تاریخ هار عوض کنم بصورت اتوماتیک و جوریکه اگر مثلا در سطر اول اطلاعات رو پر کردم ورود رو انتخاب کردم تاریخ همین روز جاری شو انتخاب بشه و اگر خروج انتخاب کردم بازم تاریخ همون روزی که هستش رو ثبت کنه و کاربر فقط ورود و خروج رو انتخاب کنه و نکته مهم اینکه اگر فردا یا چند وقت بعد اومد نگاه تاریخ کرد دیگه تاریخ تغییر نکرده باشه تاریخ سلول و سطرهایی که پر شدن تغییر نکند
    امیدوارم متوجه منظورم شده باشید خیلی خلاصه تر بازم میگم خدمتتون

یه فرم تکمیل اطلاعات داریم
    میخوایم اطلاعات رو پر کنیم
    رسیدیم به انتخاب وضعیت خودرو که تاریخ ورود و خروج رو انتخاب کنیم
    اکسل تاریخ ثبت گزارش رو بر مبنای همون روز بنویسه و خروج هم همینطور
    ولی اگر چند روز دیگه یا روز بعدش نگاه کردیم اون تاریخ عوض نشه.

با تشکر از شما
    فایل های پیوست شده
  • iranweld

• 2015/03/29
    • 3341

با سلام

فایل پیوست را بررسی کنید با کلیک بر روی هر سلول e یا h در صورتیکه سلول سمت راست آن پر باشد ، تاریخ روز سیستم درج میگردد

Click image for larger version

Name:	Untitled.png
Views:	1
Size:	133.7 کیلو بایت
ID:	138328
    فایل های پیوست شده
    Last edited by iranweld; 2020/11/04, 12:17.

کامنت

• faslebahari

• 2018/07/10
      • 218
      • 17.00

سلام استاد از وقتی که گذاشتید سپاسگزارم

ولی نمیدونم چرا فایلتون رو دانلود کردم تغییری تو سلولها ندیدم فایلتون ماکرو بود
      نمیدونم هرکاری کردم نتیجه ندیدم
      ممنون میشم مجدد چک کنید

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
        • 3341

نوشته اصلی توسط faslebahari
        سلام استاد از وقتی که گذاشتید سپاسگزارم

ولی نمیدونم چرا فایلتون رو دانلود کردم تغییری تو سلولها ندیدم فایلتون ماکرو بود
        نمیدونم هرکاری کردم نتیجه ندیدم
        ممنون میشم مجدد چک کنید
        با سلام

احتمالا قابلیت اجرای ماکرو در سیستم شما فعال نیست فایل به راحتی با کلیک بر روی سلولهایی که برای تاریخ در نظر گرفتید کار میکند

Click image for larger version

Name:	Untitled.png
Views:	1
Size:	195.4 کیلو بایت
ID:	138338

کامنت

• faslebahari

• 2018/07/10
          • 218
          • 17.00

سپاسگزارم استاد عزیز وقت گذاشتید

نه مشکل از پسوند فایلی بود که شما برای من فرستاده بودید پسوندش ماکرو ذخیره نکرده بودید با ماکرو ذخیره کردم شد

فقط یه مشکلی که هست الان تو عکس هم مشخصه خدمتتون گفتم
          من میخوام وقتی ورود رو انتخاب کردم تاریخ همون روز رو ثبت کنه و خروج رو هم ثبت کردم تاریخ همون روزی که این اطلاعات ثبت میشه ذخیره بشه و فردای اون روزی اومدم نگاه کردم دیگه تاریخ تغییری نکنه؟
          الان هر کدوم از آیتم هارو انتخاب میکنم و سمت چپ کلیک میکنم همین کار انجام میشه میشه فقط برای اسم ورود و خروج اینکار انجام بشه؟
          و اینکه استاد میشه دو تا آیتم ساعت هم اضافه کرد مثلا وقتی ورود رو میزنی تاریخ که زحمتشو کشیدید زمانشم بیاره مثلا ساعت 12:05:10 برای حالت خروج هم همینطور امکانش هست ؟

بازم از شما بخاطر لطف محبتی که انجام میدید نهایت سپاسگزاری را داریم

ممنون میشم یکبار دیگه چک بفرمائید ؟
          Last edited by faslebahari; 2020/11/07, 01:37.

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
            • 3341

با سلام

با انتخاب سلول های حاوی ورود یا خروج ، تاریخ در سلول مقابل درج میگردد و وقتی در حالت انتظار باشد سلول تاریخ هیچ دیتایی را ثبت نمی نماید.
            فایل های پیوست شده

کامنت

• faslebahari

• 2018/07/10
              • 218
              • 17.00

توروخدا استاد ببخشید حسابی اذیتتون کردیم خدا بهتون سلامتی بده بابت وقتی که میزارید

قول میدم سوال آخره

مشکلی که تو این فایل و خواسته ایی که من داشتم درواقع میخوام تاریخ ثابت بمونه
              یعنی اگر من فردا یا یک هفته دیگه اومدم فایل رو باز کردم میخوام همون تاریخی که انتخاب شده و دادها وارد شده ماندگار مانده باشه ؟

این فایل رو نگاه کنید قسمت ساعت رو هم بهش اضافه کردم

فقط قسمت ساعت و تاریخی که میاد رو میخوام ثابت بمونه بعد از گذشت زمان نمیخوام هربار تغییری بکنه بیزحمت یه نگاهی بهش بکنید ممنون میشم

آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلود سنتر عکس و فایل یو آپلود

کامنت

• faslebahari

• 2018/07/10
                • 218
                • 17.00

سلام استاد صبح تون بخیر وای امروز اومدم نگاه کردم تاریخ ها دقیقا" سر جاهاشون موندن و تغییری نکردن از شما خیلییییییییییییییییییییییییییییی ممنونم
                جسارت کردیم تو کد نویسی خواستم ساعتشو هم اینجوری کنم که ثابت بمونه ولی متاسفانه نتونستم

ممنون میشم فقط ساعت رو هم مثل تاریخ بکنید که اینم بعدش تغییر نکنه

آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلود سنتر عکس و فایل یو آپلود

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
                  • 3341

نوشته اصلی توسط faslebahari
                  سلام استاد صبح تون بخیر وای امروز اومدم نگاه کردم تاریخ ها دقیقا" سر جاهاشون موندن و تغییری نکردن از شما خیلییییییییییییییییییییییییییییی ممنونم
                  جسارت کردیم تو کد نویسی خواستم ساعتشو هم اینجوری کنم که ثابت بمونه ولی متاسفانه نتونستم

ممنون میشم فقط ساعت رو هم مثل تاریخ بکنید که اینم بعدش تغییر نکنه

https://uupload.ir/view/pdg_%D8%B3%D...%D9%84_57.xls/

با سلام

در کدهای فایل خود در دو قسمت ورود و خروج ، خط دوم کد ذیل را اضافه کتید

کد PHP:
                   Target.Offset(02) = J_TODAY(1

Target.Offset(01) = Hour(Now) & ":" Minute(Now

این خط رو هم اصلاح کنید

کد PHP:
                  If Not Intersect(TargetMe.Range("B3:b10000")) Is Nothing Then 
                  فایل های پیوست شده

کامنت

• faslebahari

• 2018/07/10
                    • 218
                    • 17.00

بسیارررررررررررررررررررررررررررررر سپاسگزارمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم ممممممممممم خیلی ازتون ممنونممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممم

کامنت

چند لحظه..