سلام
لطف کنید این فرمول رو اصلاح کنید.
این فرمول کار می کنه و مشکلی نداره من هیچ اطلاعاتی از بیسیک ویژال ندارم
از دو تا دستور که قبلا خودتون کمکم کردید استفاده کردم و با هم ترکیب کردم تا این شد.
البته این فرمول هم نمونه هستش.
اصل مطلب:
سه تا شیت دارم
شیت یک اطلاعات اصلی که روزانه تغیر می کنه و جدول داره و بعضی از سلولها رنگی هستش.
درشیت دوم، قبل از وارد کردن اطلاعات جدید در شیت یک، یعنی کل جدول شیت یک، بدون فرمول با همان اندازه ابعاد ستونها، در این شیت (دو) کنار هم (نه زیر هم) ذخیره بشه.یعنی یعنی ستون a2:h85 روی شیت دو a2:h85 و روز بعد با فشوردن کلید کنارش i2
85 کپی بشه و همینطور الی آخر.
شیت سومی که دارم جهت نگهداری از قالب جدول یعنی اجرای قسمت اول دستوراستفاده میشه (با همون ابعاد و رنگها، نازکی وضخامت خطوط جدول).
یعنی قالب جدول رو ابتدا از شیت سه کپی می کنه در شیت دو قرار میده و بعدا قسمت دوم دستور رو که اطلاعات شیت اول هست رو انتقال میده به شیت دو (روی همون جدول و بدون فرمول).
حالا می خوام شیت سوم رو از دستورحذف بشه.
شما لطف کنید یک دستور بنویسید بدون نیاز به شیت سه این کار انجام بشه و فرمول خلاصه تر بشه.
ممنون از توجهتون
لطف کنید این فرمول رو اصلاح کنید.
این فرمول کار می کنه و مشکلی نداره من هیچ اطلاعاتی از بیسیک ویژال ندارم
از دو تا دستور که قبلا خودتون کمکم کردید استفاده کردم و با هم ترکیب کردم تا این شد.
البته این فرمول هم نمونه هستش.
اصل مطلب:
سه تا شیت دارم
شیت یک اطلاعات اصلی که روزانه تغیر می کنه و جدول داره و بعضی از سلولها رنگی هستش.
درشیت دوم، قبل از وارد کردن اطلاعات جدید در شیت یک، یعنی کل جدول شیت یک، بدون فرمول با همان اندازه ابعاد ستونها، در این شیت (دو) کنار هم (نه زیر هم) ذخیره بشه.یعنی یعنی ستون a2:h85 روی شیت دو a2:h85 و روز بعد با فشوردن کلید کنارش i2

شیت سومی که دارم جهت نگهداری از قالب جدول یعنی اجرای قسمت اول دستوراستفاده میشه (با همون ابعاد و رنگها، نازکی وضخامت خطوط جدول).
یعنی قالب جدول رو ابتدا از شیت سه کپی می کنه در شیت دو قرار میده و بعدا قسمت دوم دستور رو که اطلاعات شیت اول هست رو انتقال میده به شیت دو (روی همون جدول و بدون فرمول).
حالا می خوام شیت سوم رو از دستورحذف بشه.
شما لطف کنید یک دستور بنویسید بدون نیاز به شیت سه این کار انجام بشه و فرمول خلاصه تر بشه.
ممنون از توجهتون
Sub macro4()
Application.ScreenUpdating = False
Dim copySheet As Worksheet
Dim pasteSheet As Worksheet
Sheet3.Range("A2:H85").Copy
Sheet2.Cells(2, Columns.Count).End(xlToLeft).Offset(0, 1).PasteSpecial xlPasteAll
Sheet2.Cells(2, Columns.Count).End(xlToLeft).Offset(0, 1).PasteSpecial xlPasteColumnWidths
Sheet1.Range("A2:H85").Copy
Selection.PasteSpecial Paste:=xlPasteValuesAndNumberFormats, Operation:= _
xlNone, SkipBlanks:=False, Transpose:=False
Application.CutCopyMode = False
Application.ScreenUpdating = True
End Sub
Application.ScreenUpdating = False
Dim copySheet As Worksheet
Dim pasteSheet As Worksheet
Sheet3.Range("A2:H85").Copy
Sheet2.Cells(2, Columns.Count).End(xlToLeft).Offset(0, 1).PasteSpecial xlPasteAll
Sheet2.Cells(2, Columns.Count).End(xlToLeft).Offset(0, 1).PasteSpecial xlPasteColumnWidths
Sheet1.Range("A2:H85").Copy
Selection.PasteSpecial Paste:=xlPasteValuesAndNumberFormats, Operation:= _
xlNone, SkipBlanks:=False, Transpose:=False
Application.CutCopyMode = False
Application.ScreenUpdating = True
End Sub
کامنت