استفاده از هایپرلینک برای رفتن به سلول جواب

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • babak2011

• 2016/12/30
    • 12

[حل شده] استفاده از هایپرلینک برای رفتن به سلول جواب

سلام من یه جدول دارم که ستونهاش سال هستند و ردیف اولش کد هستن و محتویات جدول هم قیمت هستن مثلاً سال 1364 کد 5000 قیمتش میشه 145,990
    و از این فرمول استفاده کردم
    کد:
    =vlookup(e3;a7:ae1198;match(b3;a7:ae7);false)
    تا جواب رو راحت تر پیدا کنم چون جدول خیلی بزرگه ، حالا چیزی که میخوام اینه که بتونم با کلیک کردن رو سلول جواب برم به سلول موردنظر تو جدول.
    آیای راهی هست ؟ ممنون میشم کمک کنید

فایل رو پیوست کردم.
    فایل های پیوست شده
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام
    تست کنید لطفا!
    بهتر است حجم فایل ارسالی حداکثر 50 کیلو بایت باشد
    مرسی
    کد:
    =HYPERLINK("[link.xlsx]"&ADDRESS(MATCH(E2,kod,0)+4,MATCH(B2,Sal,0)+1),"Go")
    فایل های پیوست شده
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• babak2011

• 2016/12/30
      • 12

نوشته اصلی توسط saed.rasa
      سلام
      تست کنید لطفا!
      بهتر است حجم فایل ارسالی حداکثر 50 کیلو بایت باشد
      مرسی
      کد:
      =HYPERLINK("[link.xlsx]"&ADDRESS(MATCH(E2,kod,0)+4,MATCH(B2,Sal,0)+1),"Go")
      سلام ممنونم دوست عزیز درخواستی که ازتون دارم اینه که آیا امکان داره همون فرمولی که برای بدست آوردن جواب در فایل اکسل خودم استفاده کردمو به نحوی تغییر داد که اگر روش کلیک کنم بره به سلول جواب در جدول ؟ برا این میگم که دیگه یه سلول جدید نسازم برا اینکار منظورم تو فایل اکسلی که شما پیوست کردید از یک سلول جدا برای اینکار استفاده کردید

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
        • 1054

سلام
        تست کنید لطفا!
        کد:
        =HYPERLINK("[link.xlsx]"&ADDRESS(MATCH(E2,kod,0)+4,MATCH(B2,Sal,0)+1),VLOOKUP(E2,A4:O24,MATCH(B2,A4:O4),FALSE))
        فایل های پیوست شده
        [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
        اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
        [/FONT][/CENTER]
        [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
        فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
        [/FONT][/CENTER]

کامنت

• babak2011

• 2016/12/30
          • 12

سلام
          تست کنید لطفا!
          کد:
          =HYPERLINK("[link.xlsx]"&ADDRESS(MATCH(E2,kod,0)+4,MATCH(B2,Sal,0)+1),VLOOKUP(E2,A4:O24,MATCH(B2,A4:O4),FALSE))
          باز هم تشکر میکنم از پاسخ سریعتون ، فایل پیوست رو دانلود و امتحان کردم این پیام رو دادClick image for larger version

Name:	Screenshot_۲۰۲۰۱۱۲۳-۲۲۱۵۰۳_Excel.jpg
Views:	1
Size:	425.3 کیلو بایت
ID:	138400 البته با گوشی امتحان کردم چون فعلاً دسترسی به سیستم ندارم ولی اینم بگم فایل اول که درست کردید اوکی بود.

- - - Updated - - -

فکر کنم اینو فراموش کردید
          کد:
          [COLOR=#333333],"Go")[/COLOR]
          درسته ؟

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
            • 1054

سلام
            اصلا عجله نکنید صبور باشید!
            تا دسترسی به سیستم داشته باشید و تست کنید
            من خودم روش دوم را دوست نداشتم چرا که بنظر میاد نامفهومه! اولی بهتر بود
            چه کنم که شما مجبورم کردید روش دوم را پیاده کنم
            بهرحال! انتخاب با شماست

درسته؟ نه، کاملا غلط است فراموش نکردم طبق خواسته و دستور شما بود دیگه فکر کنم داخل یک سلول هم عدد باشد هم "go" من بلد نیستم
            Last edited by saed.rasa; 2020/11/23, 23:45.
            [/FONT][/CENTER]
            [/FONT][/CENTER]

کامنت

• babak2011

• 2016/12/30
              • 12

سلام
              اصلا عجله نکنید صبور باشید!
              تا دسترسی به سیستم داشته باشید و تست کنید
              من خودم روش دوم را دوست نداشتم چرا که بنظر میاد نامفهومه! اولی بهتر بود
              چه کنم که شما مجبورم کردید روش دوم را پیاده کنم
              بهرحال! انتخاب با شماست

درسته؟ نه، کاملا غلط است فراموش نکردم طبق خواسته و دستور شما بود دیگه فکر کنم داخل یک سلول هم عدد باشد هم "go" من بلد نیستم
              البته که حق با شماست ، انشااله در اولین فرصت روی رایانه تست میکنم و نتیجه را همینجا اعلام میکنم .
              ناگفته نماند من برای راحتی کار گفتم از همان سلول جواب برای رفتن به مقدار مربوطه در جدول استفاده شود وگرنه روش اول شما مشکل بنده را مرتفع نمود.

کامنت

• babak2011

• 2016/12/30
                • 12

سلام مجدد خواستم تشکر کنم از کاربر saed.rasa مشکلم حل شد ، ممنون از لطفتون .

کامنت

چند لحظه..