گزارش گیری ماهانه چندین آیتم از چندین شیت

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • farhadhi62

• 2019/09/13
    • 24
    • 21.00

[حل شده] گزارش گیری ماهانه چندین آیتم از چندین شیت

سلام به همه اساتید
    من یک فایل اکسل دارم که برای 14 تا قطار هست که مسیر های محلی را روزانه میروند و تو این اکسل من 30 تا شیت دارم که به تعداد هر روز در ماه هست از شنبه تا جمعه که داخل هر کدوم نسبت به اون روز مسیر های مختلف تردد قطار ها با کیلوتر مسافت اون مسیر با نام مسیر و شماره قطار(که در جدول با نام ریل باس ذکر ) و ثبت شده که در اسکرین شات زیر مشخص هست
    اسکرین شات

و یک شیت هم برای گزارش گیری میباشد که میخوام تعداد مسیر های که در این 30 روز اون شماره قطار رفته محاسبه بشه و کیلومتر ماهانه اون شماره قطار و مسیر هایی که اون شماره قطار رفته که جدولش هم موجوده تعدادش مشخص بشه مثلا قطار شماره 006 در طول ماه چند بار هشتگرد رفته و همین طور مسیر های دیگه
    در آخر هم یک سلول هست که کیلومتراژ مسافتی تمام قطار ها به صورتی کلی با هم جمع بشه که در هر شیت روزانه یک کیلومتراژ کلی قطار ها در اون روز موجوده همون ها با هم جمع بشه در سلول آخر گزارش گیری نمایش داده بشه
    اسکرین شات صفحه گزارش

توضیحات را به این شکل دادم که متوجه کلیت کار بشید و ممنون میشم یا یک نفر راهنمایی کند که باید چیکار کنم یا اگر زحمتی نیست برام کامل کند ممنون میشم
    فایل های پیوست شده
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام
    پیشنهاد می شود یک دیتابیس منظم و مرتب داشته باشید تا با پیوت تیبل براحتی به گزارش های مورد نظر برسید
    درضمن، داده ها صرفا برای یک هفته می باشد

تست کنید لطفا!
    فایل های پیوست شده
    Last edited by saed.rasa; 2021/01/08, 23:54.
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• farhadhi62

• 2019/09/13
      • 24
      • 21.00

نوشته اصلی توسط saed.rasa
      سلام
      پیشنهاد می شود یک دیتابیس منظم و مرتب داشته باشید تا با پیوت تیبل براحتی به گزارش های مورد برسید
      درضمن، داده ها صرفا برای یک هفته می باشد

تست کنید لطفا!
      سلام و خسته نباشید
      ممنون بابت پاسخ گویی و وقتی که گذاشتید ولی میخوام مثل فایل نمونه خودم باشه یعنی برنامه هر روز در شیت جداگانه ثبت بشه و در شیت گزارش محاسبه بشه تمام خروجی ها به این شکل
      به درد کار ما نمیخوره این شکلی ولی باز ممنون
      با ماکرو نمیشه کد نویسی کرد؟

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
        • 3341

با سلام

فایل پیوست را چک کنید.

برای سهولت کار ، نامهای شیت تغییر کرد.

Click image for larger version

Name:	Untitled.png
Views:	1
Size:	77.2 کیلو بایت
ID:	138495
        فایل های پیوست شده

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
          • 3341

اگر بجای کیلومتر مسیر تعداد سفرهای هر مسیر مد نظر شما بود فایل پیوست را بررسی کنید

Size:	28.6 کیلو بایت
ID:	138497
          فایل های پیوست شده

کامنت

• farhadhi62

• 2019/09/13
            • 24
            • 21.00

نوشته اصلی توسط iranweld
            اگر بجای کیلومتر مسیر تعداد سفرهای هر مسیر مد نظر شما بود فایل پیوست را بررسی کنید

[ATTACH=CONFIG]22174[/ATTACH]
            سلام و ممنون از لطف شما فایل دوم مد نظرم بود
            فقط یه مورد در شیت های روزانه انتهای هر شیت من یک سلول برای محاسبه کیلومتر کل تنظیم کرده بودم که اون سلول پاک شده اگه بخوام اضافه کنم مشکلی پیش نمیاد؟
            مثل این اسکرین

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
              • 3341

نوشته اصلی توسط farhadhi62
              سلام و ممنون از لطف شما فایل دوم مد نظرم بود
              فقط یه مورد در شیت های روزانه انتهای هر شیت من یک سلول برای محاسبه کیلومتر کل تنظیم کرده بودم که اون سلول پاک شده اگه بخوام اضافه کنم مشکلی پیش نمیاد؟
              مثل این اسکرین

ظاهرا که مشکلی پیش نمیاد ولی بهتره تو یک سلول خارج از محدوده تعریف شده این جمع رو قرار بدید

ضمنا برای جلوگیری از ایجاد اشتباه تمام فواصل خالی بین شهر و عدد حذف شد مثل اشتهارد 1 شده اشتهارد1

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
                • 3341

اگر روزانه شیت اضافه میکنید میتوانید محل قرار گیری نام شیت ها را تغییر داده و به ازا هر روز با ایجاد شیت جدید نام آن شیت را در لیست اضافه کنید.

Size:	96.1 کیلو بایت
ID:	138498

کامنت

چند لحظه..