مشکل در vlookup گرفتن

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • habib100

• 2017/12/18
    • 112
    • 39.00

نوشته اصلی توسط majid_mx4
    با سلام
    ضمن تشکر از پاسخ دهندگان ، بنظرم شما نسبت به پاسخ آقای رسا توجه نکردید کار بسیار ساده است .
    دوست عزیز
    نیازی نیست که شما کلا یک شرکت را find nad Replace کنید فقط کافیست حرف " ی " را جایگزین حرف" ي "کنید آنهم بشکل زیر
    ابتدا در قسمت find Waht در هنگامی که زبان سیستم شما روی فارسی است کلید Shift را گرفته و کلمه X را فشار دهید حرف " ي " نمایش داده خواهد شد حال در قسمت جایگزینی حرف "ی" را تایپ و گزینه Replace all را بزنید به شیت دوم رفته و همین کار را انجام دهید .

سپس نتیجه را خواهید دید.
    موفق باشید میر
    سلام و ممنون دوست عزیز
    توجه کردم من تعداد دادهایم زیاد هستند این مورد در ی تفاوت دارد و ومورد های دیگر هم که زیاد هستند در غیر ی تفاوت دارند یعنی من باید یکی یکی آنها پیدا کنم کل حروف فارس بعد با دستور فایند و ریپلیس کار کنم؟؟؟؟

- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط habib100
    سلام و ممنون دوست عزیز
    توجه کردم من تعداد دادهایم زیاد هستند این مورد در ی تفاوت دارد و ومورد های دیگر هم که زیاد هستند در غیر ی تفاوت دارند یعنی من باید یکی یکی آنها پیدا کنم کل حروف فارس بعد با دستور فایند و ریپلیس کار کنم؟؟؟؟
    درفایلی که قرار داده ام اگر دقت کنید میبینید که در ردیف دوم هیچ اختلاف ظاهری هم ندارند ؟؟

کامنت

• majid_mx4

• 2012/06/25
      • 699

سلام مجدد
      به شما دوست عزیز توصیه می کنم حتما این فیلم رو ببینید.

راه دیگر استفاده از VBA است که در صورت نیاز میتوانید در همین سایت جستجو کنید .
      مطالب و موضوعات مطرح شده درباره امكانات ويژوال بيسيك در اكسل را در اين قسمت مطرح ميگردد.

موفق باشید میر
      Last edited by majid_mx4; 2021/01/14, 19:18.

کامنت

• habib100

• 2017/12/18
        • 112
        • 39.00

نوشته اصلی توسط majid_mx4
        سلام مجدد
        به شما دوست عزیز توصیه می کنم حتما این فیلم رو ببینید.

راه دیگر استفاده از VBA است که در صورت نیاز میتوانید در همین سایت جستجو کنید .
        مطالب و موضوعات مطرح شده درباره امكانات ويژوال بيسيك در اكسل را در اين قسمت مطرح ميگردد.

موفق باشید میر
        سلام
        پاسخ من چیزی نیست که تو این سایتهای داده شده یباشد. خدمتتان عرض کردم که این مورد اختلافشان در "ی" می باشد تعداد آیتمهای اختلاف دار زیادند و کلمات بدون "ی" و "ک " نیز در آنها وجود دارد (کلماتی وجود دارد که شامل حرف ی و ک نمی شوند) فک میکنم اشکال از جای دیگری باشد.

- - - Updated - - -

با سلام خدمت همه دوستان
        در مورد vlookup گرفتن زمانی که تنظیمات شیت از راست به چپ باشد راهی برای vlookupگرفتن وجود دارد ؟ بدون اینکه بخواهیم تنظیمات شیت را عوض کنیم؟
        ممنون

کامنت

• majid_mx4

• 2012/06/25
          • 699

با سلام
          بنظر می رسد برای حل مشکل دو ردیف از اطلاعات کافی نیست ، پاسخ ها بر اساس سوال و اطلاعات داده شده می باشد، اگر فکر میکنید مشکل شما فرا تر از پاسخ هاست ، نیاز به اشتراک گذاری قسمت بیشتری از اطلاعات و یا حتی در صورت تمایل کل فایل برای بررسی علت ضروری است تا پاسخ مناسب را دریافت کنید .

موفق باشیدمیر

کامنت

چند لحظه..