آنلاک کردن فایل اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ali_nmt

• 2021/01/11
    • 43

پرسش آنلاک کردن فایل اکسل

سلام
    یه فایل اکسل از سایت خارجی دانلود کردم و برای کاری نیازش دارم (برای لیست کشویی صفحه ایش میخوام) ولی قفل هست و نمیشه چیزی نوشت
    چجوری میشه آنلاکش کرد؟
    آپلود نمیشه متاسفانه حتی حجمش رو کمتر کردم و به 38 کیلوبایت رسوندم ولی بازم نمیشه
    لینک دانلودش رو میذارم

An easy-to-use Excel leave tracker template (updated for 2019). You can easily record leaves for vacations, holidays, sick days, half-days, etc. This attendance tracker allows you to track all leaves and also provides a break-up of all leaves. It can also account for holidays and weekends.
  • iranweld

• 2015/03/29
    • 3341

با سلام

فایل فوق هیچ قفلی روی شیت و کدها نداره وقتی شما از اینترنت فایلی رو دانلود میکنید در هنگام اجرا یک نوار هشدار زرد رنگ امنیتی در بالای صفحه نمایش داده میشه که باید دکمه Enable رو بزنید تا بتونید ازش استفاده کنید

کامنت

• ali_nmt

• 2021/01/11
      • 43

کپی پیست نمیشه... یعنی از یک فایل دیگه میخوام یه چیزی رو رویب این کپی کنم ولی نمیشه

نوشته اصلی توسط iranweld
      با سلام

فایل فوق هیچ قفلی روی شیت و کدها نداره وقتی شما از اینترنت فایلی رو دانلود میکنید در هنگام اجرا یک نوار هشدار زرد رنگ امنیتی در بالای صفحه نمایش داده میشه که باید دکمه Enable رو بزنید تا بتونید ازش استفاده کنید

کامنت

چند لحظه..