استفاده از تابع address در تابع vlookup

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mahdi-es

• 2021/02/09
    • 5

پرسش استفاده از تابع address در تابع vlookup

با سلام خدمت اساتید گرامی.
    یک شیتی دارم که چند ستون داره و ستون اولش یکسری کدهایی هست که از کوچیک به بزرگ مرتب شده است. (لازم به ذکر هست که ممکن هست 10 یا 15 کد پشت سر هم تکراری باشن) مثل شکل زیر:
    Click image for larger version

Name:	1.jpg
Views:	1
Size:	129.6 کیلو بایت
ID:	149204
    در شیت بعدی یک فرم دارم که چند ردیف داره و می خوام اطلاعات این ردیف ها بر اساس کدهایی که در شیت قبلی هست پر بشه. مثلا اگر 5 تا کد 4101 داشته باشم، این 5 تا ردیف کپی بشن به 5 ردیف فرم در شیت بعدی. یا اگه 10 تا کد 4102 داشته باشم این 10 ردیف کپی بشن به ردیف های فرم.
    راه حلی که به ذهنم رسید اینه: چون ستون کدها از کوچک به بزرگ سورت شده من با تابع address آدرس اولین سلول هر کد رو پیدا می کنم و می خوام در تابع vlookup از این فرمول برای مکان شروع جستجو استفاده کنم و یکی یکی برم سطرهای بعدی. مشکل اینجاس که از تابع address در تابع vlookup نمی تونم استفاده کنم. ممنون می شم راهنمایی کنید و یا اگر روش دیگه ای سراغ دارین راهنماییم کنید. با تشکرات فراوان.

تابع آدرس:
    Click image for larger version

Name:	2.jpg
Views:	1
Size:	13.2 کیلو بایت
ID:	149203
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام
    به انجمن محبوب اکسل ایران، خوش آمدید!

ی فایل اکسل نمونه کوتاه ، همراه با نتیجه مورد انتظار قرار دهید لطفا

متشکرم
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• mahdi-es

• 2021/02/09
      • 5

نوشته اصلی توسط saed.rasa
      سلام
      به انجمن محبوب اکسل ایران، خوش آمدید!

ی فایل اکسل نمونه کوتاه ، همراه با نتیجه مورد انتظار قرار دهید لطفا

متشکرم

خیلی ممنون از شما

2.xlsx

این فایل خدمت شما.
      شیت 1 جدولی از اطلاعات است که ستنون اولش یکسری کد هست.
      شیت 2 یک فرم است که فیلدی به عنوان کد هدف دارد. می خوام کد هدف رو که وارد کردم اطلاعات مربوط به اون کد رو در فرم کپی کنه.

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
        • 3341

نوشته اصلی توسط mahdi-es
        خیلی ممنون از شما

[ATTACH]22315[/ATTACH]

این فایل خدمت شما.
        شیت 1 جدولی از اطلاعات است که ستنون اولش یکسری کد هست.
        شیت 2 یک فرم است که فیلدی به عنوان کد هدف دارد. می خوام کد هدف رو که وارد کردم اطلاعات مربوط به اون کد رو در فرم کپی کنه.
        با سلام

فایل پیوست را بررسی کنید
        در شیت یک از یک ستون کمکی استفاده شد.

چون فاقد دیتا بود مشخص نبود آیتمها در کجا باید قرار بگیرد
        فایل های پیوست شده

کامنت

• mahdi-es

• 2021/02/09
          • 5

نوشته اصلی توسط iranweld
          با سلام

فایل پیوست را بررسی کنید
          در شیت یک از یک ستون کمکی استفاده شد.

چون فاقد دیتا بود مشخص نبود آیتمها در کجا باید قرار بگیرد
          سلام. خیلی ممنون روش فوق العاده ای بود دستتون درد نکنه.

در حقیقت من 100 تا کد هدف دارم و لازمه برای هر کدوم فرم جداگانه پر بشه تا بتونم چاپ کنم. ایجاد کردن 100 تا ستون کمکی یکم پیچیدس. روشی سراغ دارین تا این مورد رو هم حل کنیم؟

اگه بشه از تابع address در تابع vlookup برای نقطه شروع جستجو استفاده کرد به نظرم مشکل حل میشه. آیا امکانی هست؟
          چون ستون کدها از کوچک به بزرگ سورت شده من با تابع address آدرس اولین سلول هر کد رو پیدا می کنم و می خوام در تابع vlookup از این فرمول برای مکان شروع جستجو استفاده کنم و یکی یکی برم سطرهای بعدی. مشکل اینجاس که از تابع address در تابع vlookup نمی تونم استفاده کنم.

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
            • 3341

نوشته اصلی توسط mahdi-es
            سلام. خیلی ممنون روش فوق العاده ای بود دستتون درد نکنه.

در حقیقت من 100 تا کد هدف دارم و لازمه برای هر کدوم فرم جداگانه پر بشه تا بتونم چاپ کنم. ایجاد کردن 100 تا ستون کمکی یکم پیچیدس. روشی سراغ دارین تا این مورد رو هم حل کنیم؟

اگه بشه از تابع address در تابع vlookup برای نقطه شروع جستجو استفاده کرد به نظرم مشکل حل میشه. آیا امکانی هست؟
            چون ستون کدها از کوچک به بزرگ سورت شده من با تابع address آدرس اولین سلول هر کد رو پیدا می کنم و می خوام در تابع vlookup از این فرمول برای مکان شروع جستجو استفاده کنم و یکی یکی برم سطرهای بعدی. مشکل اینجاس که از تابع address در تابع vlookup نمی تونم استفاده کنم.
            شما هر بار که در شیت دوم کد هدف مورد نظر را وارد میکنید با همان یک ستون کمکی دیتا مورد نظر فراخوانی میگردد

کامنت

• mahdi-es

• 2021/02/09
              • 5

نوشته اصلی توسط iranweld
              شما هر بار که در شیت دوم کد هدف مورد نظر را وارد میکنید با همان یک ستون کمکی دیتا مورد نظر فراخوانی میگردد
              منظورم اینه که من چند ده شیت خواهم داشت. مثلا در شیت دوم کد هدف رو 4101 انتخاب می کنم و در شیت سوم 4401 و الی آخر. اینطوری باید برای هر شیت یک ستون کمکی در شیت اول داشته باشم.

کامنت

چند لحظه..