کمک برای ایجاد یک تابع

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • reza_1001

• 2013/10/04
    • 86

پرسش کمک برای ایجاد یک تابع

سلام خدمت اساتید و دوستان گرامی

توضیح تابع :
    2 تا ستون دارم یکی ستون A (عدد) و دیگری ستون B (متن)

ستون اعداد 12 مجموعه عدد هستند :
    1 - شروع از 0 پایان 29.99
    2 - شروع از30 پایان 59.99
    3 - شروع از60 پایان 89.99
    4 - شروع از90 پایان 119.99
    5 - شروع از120 پایان 149.99
    6 - شروع از150 پایان 179.99
    7 - شروع از180 پایان 209.99
    8 - شروع از210 پایان 239.99
    9 - شروع از240 پایان 269.99
    10 - شروع از270 پایان 299.99
    11 - شروع از300 پایان 339.99
    12 - شروع از330 پایان 359.99

حالا میخوام زمانی که در هرمجموعه ، قبل از اولین متن در ستون B ، در ستون c مثلا با عدد1 پر بشه و از اولین متن در ستون B با عدد 0 پر بشه

وهمچنین در هر مجموعه ، بعد از آخرین متن در ستون B ، تا پایان آن مجموعه، در ستون c مثلا با عدد 2 پر بشه .

نکات مهم :
    1 - اعداد اعشاری هستند
    2 - همیشه اعداد از مجموعه اول یعنی 0 تا 29.99 شروع نمیشن مثل فایل پیوستی
    3 - همچنین هر مجموعه از اولین عددش شروع نمیشه بصورت اتفاقیه مثل فایل پیوستی که از 206.23 شروع شده که اواخر مجموعه 7 هستش

در فایل پیوستی نمونه صحیح رو بصورت دستی پر کردم
    فایل های پیوست شده
  • generalsamad
    مدير تالار توابع

• 2014/06/22
    • 1496

با سلام
    فایلتون رو دیدم دقیقا متوجه نشدم چه چیزی رو میخواهید بدست بیارید
    اگه میخواهید طبق 12 محدوده یک عدد رو برگردونید میتونید از تابع vlookup استفاده کنید
    اگه هم منظورتون این نبوده بیشتر توضیح بدید که به جواب برسید
    [CENTER]
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [/CENTER]

کامنت

• reza_1001

• 2013/10/04
      • 86

سلام ، این صفحه رو ببینید

آقای قاسمیان تقریبا اون چیزی روکه میخوام بصورت تابع نوشتن ولی مشکلاتی داره :
      1 - حتما باید از 1 شروع بشه در حالی که ممکنه از هر عددی شروع بشه ( البته اون موقع چون گفتم مجموعه اعداد از 1تا 30 هست ایشون اینطوری تابع نوشتن وگرنه مجموعه از 0 تا 29.99 هست )
      2 - حتما باید هر سطری نسبت به سطر قبلیش 1 واحد اضافه بشه در حالی که ممکنه 2 سطر یا حتی چند سطر در محدوده یک عدد باشه مثلا در فایل پیوستی سطر1 ، 206.23 هست و سطر 2 ، 206.99 هست

البته اینو بگم اون موقع خوب منظورم رو بیان نکردم و آقای قاسمیان زحمت کشیدن و با توجه به توضیحات من، اینطور تابع نوشتن .

کامنت

• reza_1001

• 2013/10/04
        • 86

سلام ، کسی نیست کمکم کنه یعنی این تابع اینقدر سخته ؟؟؟؟ که کسی از اساتید و دوستان نتونستن بنویسن

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
          • 1054

سلام

خونسرد و صبور باشید لطفا!

اگر هدف شما دقیقا vba است بازم باید صبر کنید تا دوستان در اولین فرصت شما را همراهی نمایند

اما اگر نیاز شما با توابع اکسل برطرف می شود فایل اکسل کوتاه همراه با نتیجه مورد انتظار (دقیق،واضح و روشن ) قرار دهید تا پاسخ دهندگان محترم به شما سریعتر کمک کنند

متشکرم
          [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
          اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
          [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
          [/FONT][/CENTER]
          [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
          فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
          [/FONT][/CENTER]

کامنت

• reza_1001

• 2013/10/04
            • 86

سلام اقا سعید فرمودید صبر کن صبر میکنم
            یه مطلبی هم بگم دیروز اگه گفتم کسی نمیتونه اینو حل کنه قصد جسارت به اساتید و دوستان نداشتم ، چون کارم فوریه و باید آماده کنم و تحویل بدم بخاطرهمین عجله دارم
            باز اگه مطلب دیروز باعث ناراحتی اساتید ودوستان شد عذرخواهی میکنم

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
              • 3341

با سلام
              لطفا در یک فایل اکسل بفرمایید چطور اعداد ۰ و ۱ و ۲ محاسبه میگردند.

کامنت

• reza_1001

• 2013/10/04
                • 86

سلام
                خدمت شما عرض کنم که اعداد در واقع محاسبات نجومی هستند که با فرمولهای نجومی محاسبه میشن
                حالا اگه نیازی به فرمولها هست تا در یه فایل اکسل براتون بذارم ولی خیلی طولانیه

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
                  • 2011/10/19
                  • 4377
                  • 70.00

نمونه ای که گذاشتید با توضیحات پست اول هیچ همخوانی نداره
                  برای رسیدن به جواب باید محدوده های مورد نظر رو به عنوان مبنای مقایسه ستون a وارد کنید به نحوی که ابتدا مشخص بشه هر عدد در ستون a به کدام مجموعه 12 تایی تعلق داره
                  بعد با ستون b به اصطلاح با متن مقایسه بشه
                  شما برای رسیدن به جواب باید یک الگوریتم منطقی داشته باشید که بشه فهمید، فایل و توضیحات فاقد این ویژگی هست
                  [CENTER]
                  [SIGPIC][/SIGPIC]
                  [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..