شماره چندمین کاراکتر خاص در سلول

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • س_عظیمی

• 2020/11/29
    • 7

[حل شده] شماره چندمین کاراکتر خاص در سلول

سلام دوستان
    یک فایل هست که وقتی از سیستم استخراج میش بیش از هزار ردیف داره که به طور مثال در ستون A ، کدهای تجمیعی کالاهای خریداری شده توسط اشخاص قرار داره که کد کالا ها توسط یه جدا کننده که در اینجا "-" است، از هم جدا شدند. هدف اینکه مشخص بش هر شخصی چه تعداد کالا خریداری کرده و کد آخرین کالا خریداری شده بدست بیاریم. بخش اول خودم به جواب رسیدم از طریق فرمول تعداد جداکننده ها هر سلول بعلاوه یک برابر تعداد کالاهای خریداری شده است ولی برای بخش دوم متاسفانه تنها راه حلی که به ذهنم رسید اینکه شماره آخرین کاراکتر جداکننده بدست بیارم و بعدش از طریق فرمول mid ، آخرین کد کالا خریداری شده بدست بیارم.الان برای اینکه بتونم برای ستون C یه فرمول بنویسم به کمک نیاز دارم . اگر از بین دوستان کسی راه حلی داره یا مطلبی که بتونه راهنمایی کن، ممنون میشم بیان کن. من یه فایل نمونه با 5 ردیف پیوست میزارم
    فایل های پیوست شده
  • iranweld

• 2015/03/29
    • 3341

با سلام

مطابق تصویر پیوست عددها رو جدا کنید و سپس توسط فرمول آخرین عدد رو فراخوانی کنید

کد PHP:
    =indirect(address(row(),count(e2:k2)+4)) 
    Click image for larger version

Name:	2.png
Views:	1
Size:	230.2 کیلو بایت
ID:	138713
    فایل های پیوست شده
    Last edited by iranweld; 2021/04/04, 08:23.

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
      • 2065
      • 72.00

آخرین کد وارد شده

نوشته اصلی توسط س_عظیمی
      سلام دوستان
      یک فایل هست که وقتی از سیستم استخراج میش بیش از هزار ردیف داره که به طور مثال در ستون a ، کدهای تجمیعی کالاهای خریداری شده توسط اشخاص قرار داره که کد کالا ها توسط یه جدا کننده که در اینجا "-" است، از هم جدا شدند. هدف اینکه مشخص بش هر شخصی چه تعداد کالا خریداری کرده و کد آخرین کالا خریداری شده بدست بیاریم. بخش اول خودم به جواب رسیدم از طریق فرمول تعداد جداکننده ها هر سلول بعلاوه یک برابر تعداد کالاهای خریداری شده است ولی برای بخش دوم متاسفانه تنها راه حلی که به ذهنم رسید اینکه شماره آخرین کاراکتر جداکننده بدست بیارم و بعدش از طریق فرمول mid ، آخرین کد کالا خریداری شده بدست بیارم.الان برای اینکه بتونم برای ستون c یه فرمول بنویسم به کمک نیاز دارم . اگر از بین دوستان کسی راه حلی داره یا مطلبی که بتونه راهنمایی کن، ممنون میشم بیان کن. من یه فایل نمونه با 5 ردیف پیوست میزارم
      سلام دوست عزیز
      قسمت اول سؤال خودتون رو به خوبی پاسخ دادید.

برای قسمت دوم؛ می تونید از فرمول زیر استفاده کنید تا آخرین کد وارد شده را به شما بدهد:
      کد PHP:
      =trim(right(substitute(a2;"-";rept(" ";len(a2)));len(a2))) 
      موفق باشید.
      فایل های پیوست شده
      [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
      [/FONT][/B][/CENTER]
      [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
      [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
      [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
      [/CENTER]

کامنت

• س_عظیمی

• 2020/11/29
        • 7

نوشته اصلی توسط حسام بحرانی
        سلام دوست عزیز
        قسمت اول سؤال خودتون رو به خوبی پاسخ دادید.

برای قسمت دوم؛ می تونید از فرمول زیر استفاده کنید تا آخرین کد وارد شده را به شما بدهد:
        کد PHP:
        =trim(right(substitute(a2;"-";rept(" ";len(a2)));len(a2))) 
        موفق باشید.
        سلام
        ممنون از راهنماییتون، راستش فرمولی که به کار بردید خیلی کاربردی بود و جاهای دیگه هم شبیه سازی کردم و ازش استفاده کردم و نتیجه گرفتم. بسیار ممنون از وقتی که برای جواب دادن گذاشتید و این روش بهم یاد دادید.

- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط iranweld
        با سلام

مطابق تصویر پیوست عددها رو جدا کنید و سپس توسط فرمول آخرین عدد رو فراخوانی کنید

کد PHP:
        =indirect(address(row(),count(e2:k2)+4)) 
        [ATTACH=CONFIG]22555[/ATTACH]

سلام دوست عزیز
        بسیار ممنون برای راهنماییتون و اینکه سریع به دادم رسیدید . راستش من چند روز دارم سعی می کنم مکانیزم فرمولی که استفاده کردید یاد بگیریم ولی چون تا به حال از تابع indirect استفاده نکردم متوجه روش حل نمیشم. چون دوست دارم هرچیزی یاد میگیرم با روش یاد بگیرم که برای همیشه توی ذهنم بمون میشه ازتون خواهش کنم بزرگواری کنید روش حل برام توضیح بدید ، در غیر اینصورت هم باز از کمک به موقعتون بسیار مچکرم

کامنت

چند لحظه..