سلام وقت بخیر من ی فایل اکسل دارم برای ثبت ورود خروج چطوری میشه داخل این فایل روزهای تعصیل مشخص کنم که کامل اضافه کار حساب کنه
میخوام برام کل سال تعطیلی ها اعمال کنم
اگر نرم افزارهای رایگان حضور و غیاب رو دانلود کنید راحتتر میتونید گزارشگیری کنید
اگر بخواهید از فایل خودتان استفاده کنید یه ستون اضافه کنید و وضعیت تعطیل را با یک حرف مشخص کنید و در فرمولهای شرطی خود یک شرط دیگر اضافه کنید که اگر اون سلول تعطیل بود کلا اضافه کار در نظر بگیره
اگر نرم افزارهای رایگان حضور و غیاب رو دانلود کنید راحتتر میتونید گزارشگیری کنید
اگر بخواهید از فایل خودتان استفاده کنید یه ستون اضافه کنید و وضعیت تعطیل را با یک حرف مشخص کنید و در فرمولهای شرطی خود یک شرط دیگر اضافه کنید که اگر اون سلول تعطیل بود کلا اضافه کار در نظر بگیره
ممنونم از پاسخ این فایل از اینترنت تهیه کردم اگر ممکنه زحمتش میکشید لطفا؟؟
این فایلی که درست کردم از برنامه تردد 300 تومنی و از برنامه حقوق و دستمزد یه میلیونی بهتره (البته هنوز ناقصه)
فقط شیت پرسنل و دیتا بیس رو پر کن
فقط سلول های خالی رو پر کن و هر جا فرمول دیدی بهش اصلا دست نزن
از قسمت گزارش تردد هم گزارشت رو بگیر و آیکون ذره بین رو هم بزنی گزارش کامل ماهانه میگیری
بسیار عالی دستتون در نکنه
ما در سایت مجله حضور و غیاب یک بخشی به حضور و غیاب با اکسل اختصاص دادیم. اگه دوست داشتید میتونید اونجا اگه محصولی در این مورد دارید معرفی کنید.
در ضمن میخواستم اگه اجازه بدید این فایل اکسلی که برای دانلود گذاشتید، برای استفاده سایر کاربران تو سایت مجله حضور و غیاب بارگذاری کنم.
کامنت