الان شد سه تا
فقط یه توصیه کوتاه : همونطور که آقای رسا هم در THREAD قبل گفتن این گونه ذخیره سازی داده اصلا بهینه نیست و دردسر زیادی داره به صورت سطری و غیر PIVOT ذخیره کنید.
ممنون
[B][SIZE=1]بخش امضاء :
[/SIZE][/B][LEFT]
[CODE]
Sub Macro()
ActiveCell = "IY" & Right(Application.Name, 5)
With ActiveCell.Characters(Start:=2, Length:=1).Font
.Name = "Webdings"
.Color = 255
End With
End Sub
[/CODE]
[/LEFT]
ممنون از راهنماییتون اره حل شد ولی میخواستم ببرم تو یه شیت دیگه هر کاری کردم نشد بخاطر همین شیت کارتکس رو جدا کردم روشی که من میخواستم از طرق ماکرو نباشه بلکه فرمول نویسی با توابع باشه !!
- - - Updated - - -
ممنون ازینکه وقت گذاشتید ، روشی که من میخواستم از طرق ماکرو نباشه بلکه فرمول نویسی با توابع باشه !!
[FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
[/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
[/FONT][/CENTER]
[/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
[/FONT][/CENTER]
کامنت