راست چین کردن جدول در اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • hosseinarezoomandan

• 2013/04/28
    • 110
    • 29.00

پرسش راست چین کردن جدول در اکسل

با سلام
    من یک جدول دارم در اکسل که نرم افزار مالی خروجی گرفتم و خروجی ش بصورت زیر است البته از چپ به راست
    ستون اول ستون دوم ستون سوم
    نام نام خانودگی ردیف
    حالا اکسل رو راست چین میکنم و میخوام ستون اول ردیف بشه و ستون دوم نام خانوادگی و ستون سوم نام ولی متاسفانه دقیقا به همین شکل راست چین میشه بصورتی که ستون نام میفته اول در صورتی که میخوام ردیف اول بشه البته دستب میتونم ستون ها رو جابجا کنم ولی گفتم شاید راه حلی داشته باشه . لطفا راهنمایی کنید
  • iranweld

• 2015/03/29
    • 3341

با سلام

فایل پیوست را بررسی کنید

آیتمهای مورد نظر و شماره ستون برای مرتب سازی را در جدول سمت چپ وارد کنید
    فایل های پیوست شده
    Last edited by iranweld; 2021/06/16, 12:49.

کامنت

• hosseinarezoomandan

• 2013/04/28
      • 110
      • 29.00

خب مرسی از این همکاری و راهنمایی تون منم همینو میخوام ولی برای این موضوع و جدول خودم باید چیکار کنم

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
        • 1054

سلام
        تست کنید لطفا!
        فایل های پیوست شده
        [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
        اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
        [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
        [/FONT][/CENTER]
        [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
        فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
        [/FONT][/CENTER]

کامنت

• hosseinarezoomandan

• 2013/04/28
          • 110
          • 29.00

نه دوست بزرگوار فکر کنم فقط خودتون متوجه میشید چیکار کردید اگر راه حل ساده تری هست بفرمایید یا اینکه لطفا توضیح بیشتر بدید

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
            • 1054

مشکل تان کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
            [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
            اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
            [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
            [/FONT][/CENTER]
            [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
            فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
            [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..