رسم نمودار بر اساس دو پارامتر دریک بازه ی زمانی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • romans

• 2017/06/17
    • 11

پرسش رسم نمودار بر اساس دو پارامتر دریک بازه ی زمانی

سلام
    من یک سری پارامتر تعریف کردیم با شرط و شروط مختلف و در نهایت رسیدم به یک فرمول که بر اساس متغیر t محاسبه میشه که در این جا زمان هست
    کسی می تونی من رو راهنمایی کنه که چطوری می تونم با توجه به اعدادمختلف t نمودار رو برای بازه ی زمانی مثلا 4 ثانیه رسم کنم ( مثلا به ازای هر 0.05 محاسبه کنه و توی نمودار بزاره)
    نمودارم باید بر اساس b و t باشه برای پارامتر b فرمول نویسی انجام دادم که خودش پارامترهای بیشتری داره

و مقادیر محاسبه شده رو بر اساس b و t توی دو ستون مجزا نشون بده
    کسی اگر بتونه توی رسم نمودار b در بازه ی زمانی مثلا 4 ثانیه کمک کنه ممنون میشم
    فایل های پیوست شده
  • iranweld

• 2015/03/29
    • 3341

با سلام

بر اساس داده های موجود شما فعلا چنین نموداری رو میشه ترسیم کرد

Click image for larger version

Name:	Untitled.png
Views:	1
Size:	22.3 کیلو بایت
ID:	138840

کامنت

• romans

• 2017/06/17
      • 11

سلام
      نه من می خوام بر اساس پارامتر B و T های مختلف رسم بشه مثلا t=0 ,t=0.05, t=0.1 , t=0.15 به همین صورت تا t=4
      برای همه ی این زمان ها پارامتر B محاسبه بشه و نمودارش رسم بشه

مثلا چجوری میشه نمودار y=sinx رو برای X های مختلف رسم کرد اینم همونطور t یکی از پارامترهای تاثیر گذار در محاسبه ی B هست ولی فرمول B خیلی پیچیده تره و شرط و شروط مختلفی داره منم نمی تونم برای حالت های مختلف هر بار 80 تا T مختلف برای رسم نمودار جدا جدا حساب کنم و عددا رو بردارم تا بتونم نمودارش رو بکشم اگر راهی باشه که خودش بتونه به ازای هر 0.05 که t زیاد میشه B رو حساب کنه و در دو ستون بنویسه و بعد بشه با اونها نمودارش رو رسم کرد خیلی خوب میشه و مشکل من رفع میشه

---------------------------------------------------

نوشته اصلی توسط iranweld
      با سلام

بر اساس داده های موجود شما فعلا چنین نموداری رو میشه ترسیم کرد

[ATTACH=CONFIG]22781[/ATTACH]
      Last edited by romans; 2021/06/20, 17:23.

کامنت

چند لحظه..