مقایسه یک ردیف در چند ستون

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • tanatoos

• 2019/01/17
    • 12

[حل شده] مقایسه یک ردیف در چند ستون

با سلام خدمت تمامی عزیزان و استادان سایت بزرگ اکسل ایران از دوستان و متخصصان و فرمول نویسان این سایت تقاضایی دارم لطفاً . و من در یک فایل اکسل تعداد زیادی اسم دارم و قصدم اینه که یک ردیف رو با همدیگه مقایسه کنم مثلا اسم هایی که فقط توی یک ردیف هست و تکراری هست رو با فرمول یا برنامه‌ای آنها را حذف کند و فقط یک دونه از غیر تکراریها را در ردیف نگه داره . این فایل اکسل رو به صورت تست براتون فرستادم لطفاً اگر از دوستان کسی میتونه به من راهنمایی کنه در این مثال چندین اسم نوشته شده و من قصدم اینه که اون هایی که تکراری هستند پاک بشن توی عکسی که فرستادم کاملا مشخص کردم. ممنونم
    از دوستانی که این فرمول رو می تونن بنویسن خواهش می کنم هر چقدر هزینه مالی برای شما داره بهم بگید حتما هزینش رو بهتون پرداخت می کنم که حداقل جبرانی باشه برای زحماتی که شما برای این سایت و برای مردم کشور عزیزمون ایران میکشید . هزاران بار ازتون ممنونم

https://forum.exceliran.com/newattac...manager&values[f]=126&contenttypeid=1&poststarttime=1628512904&post hash=b3abc71bd89c899c3ab541f6dd4009b3&insertinline =1mesal.rar
  • مرتضی حسینی

• 2015/06/07
    • 216
    • 33.00

با سلام عکس شما باز نشد در اصل باید نمونه فایل اکسل بفرستید اما مورد ندارد حذف موارد تکراری در ستونهای اکسل از موارد اولیه اکسل می باشد که امکان ان در خود اکسل قرار داده شده اول ستون مورد نظر تون رو انتخاب کنید بعد از ثب
    DATA گزینه Remove duplicaton رو بزنید با جستجوی اینترنتی هم موارد زیادی خواهید دید
    حسینی 1400.5.18 مشهد

کامنت

• tanatoos

• 2019/01/17
      • 12

با تشکر از پاسخ سریع شما ولی فکر کنم منظورم رو درست متوجه نشدید . یعنی منظورم تکراری های ردیفه "نه" ستون . اگر به این عکس نگاه کنید کاملا متوجه میشید در یک جای دیگه آپلود کردم با تشکر از شما

اولین و بزرگترین سایت آپلود عکس و فایل دائمی 8pic با لینک مستقیم و حجم بالا و نامحدود تمام عکسها و فایلهای شما دائمی باقی می ماند
      Last edited by tanatoos; 2021/08/10, 01:26.

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
        • 1054

سلام

تست کنید لطفا!
        J2=
        کد:
        =iferror(index($a2:$h2,match(0,index(countif($i$2:i2,$a2:$h2),0),0)),"")
        فایل های پیوست شده
        [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
        اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
        [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
        [/FONT][/CENTER]
        [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
        فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
        [/FONT][/CENTER]

کامنت

• tanatoos

• 2019/01/17
          • 12

با تشکر از شما برای زحمتی که کشیدید. این فرمولی که نوشتید عالی هست ولی در زمان عمل کردن به شدت زمانبر هست یعنی اگر پروژه سنگین ( حدوداً ۱۵۰ هزار لاین) باشه خیلی زمان میبره آیا راهی وجود دارد که فرمول با سرعت بالاتری عمل کند ممنونم از پاسخ شما

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
            • 1054

سلام

اگر اکسل شما آفیس 365 - آفیس 2021 یا اکسل آنلاین باشد
            از این تابع قدرتمند استفاده کنید
            کد:
            =unique(A1:H1,TRUE)
            این طبیعی است که ی خورده اکسل کند کار کند چون داده های شما با 150 هزار سطر زیاد می باشد

پیشنهادات :
            داده ها را تبدیل کنید به Table بعد یکی از فرمول ها را استفاده کنید
            داده را به Power Pivot انتقال دهید بعد یکی از فرمول ها را استفاده کنید که در اکسل 2013 به بالا موجود می باشد در 2010 نیاز به افزونه دارد

همیشه آخرین راه VBA است که امیدوارم دوستان شما را در این زمینه همراهی فرمایند.
            [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
            اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
            [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
            [/FONT][/CENTER]
            [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
            فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
            [/FONT][/CENTER]

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
              • 3341

با سلام

فایل پیوست را بررسی کنید.

Click image for larger version

Name:	Untitled.png
Views:	1
Size:	47.8 کیلو بایت
ID:	138942
              فایل های پیوست شده

کامنت

• tanatoos

• 2019/01/17
                • 12

با تشکر و سپاس فراوان از همه شما دوستان زحمتکش و قدردانی می‌کنم برای زحمت زیادی که در این راه کشیده و یاد گرفتید و علم یاد گرفتید ممنونم ازتون با این تایع VBA کاملاً کارم راه افتاد و این راه واقعاً واقعاً و واقعا یکی از بهترین و با سرعت ترین چیزی بود که دوست عزیزمون راهنمایی کردند و ممنون ازتون امیدوارم که خداوند به شما برکت بده در ادامه راه زندگیتون .
                کد PHP:
                Sub test()
                Application.ScreenUpdating False
                z1 
                Cells(Rows.Count"A").End(xlUp).Row
                k1 
                ActiveSheet.UsedRange.Columns(ActiveSheet.UsedRange.Columns.Count).Column
                For 2 To z1
                For 1 To k1
                If Application.CountIf(Range("a" ":h" i), Cells(ij)) > 1 Then
                For 1 To k1
                If Cells(ik) = Cells(ijThen
                Cells
                (ik) = ""
                End If
                Next
                End 
                If
                Next j
                Next i
                Application
                .ScreenUpdating True
                End Sub 
                Last edited by حسام بحرانی; 2021/08/11, 19:13. دلیل: قرار دادن کد در تگ

کامنت

چند لحظه..