تغییر رنگ سلول بر اساس عدد

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • jjsafa2020

• 2021/02/16
    • 33
    • 45.00

[حل شده] تغییر رنگ سلول بر اساس عدد

دوستان عزیز
    با سلام

من می خوام یه فایلی رو برای ارزیابی پرسنل طراحی کنم که یه آیتم هایی رو داره و بر اساس انتخابی که می کنیم مثلاً عالی یا خوب و ... امتیازی از 1 تا 5 به اون آیتم می ده و آخر سر امتیازها رو با هم جمع می کنه.
    خواهشی که دارم :
    1- رنگ ردیف هر آیتم بر اساس امتیازی که بهش داده می شه تغییر کنه. مثلاً اگه یه آیتمی اگه عالی بود مثلاً بشه آبی و اگه ضعیف بود بشه مثلاً قرمز
    2- سلولی که جمع امتیازها در اون درج میشه در پنج تا بازه رنگ هاش تغییر کنه
    3- اگه کمک دیگه هم میتونین بکنین که برنامه روانتر و بهتر و کاربردی تر بشه ممنون میشم. چگار می تونم بکنم که این شیت ها رو برای هر نفر خودش ایجاد کنه و من شیت رو کپی نکنم

ممنون
    فایل های پیوست شده
  • iranweld

• 2015/03/29
    • 3341

با سلام

فایل پیوست را بررسی کنید.

Click image for larger version

Name:	Untitled.png
Views:	1
Size:	177.7 کیلو بایت
ID:	139168
    فایل های پیوست شده

کامنت

• jjsafa2020

• 2021/02/16
      • 33
      • 45.00

سلام ممنون که وقت گذاشتی
      ولی بنظر سیستم چک بکس از این سیستم بهتر هستش. نمی شد بر اساس عددی که چک بکس انتظابی میده رنگ بندی رو انجام بدین. فایل رو دوباره میذارم. برای هر تیکی که میزنین یه عددی در ستون f می افته. اگه امکانش باشه با اون اعداد رنگ بندی رو انجام بدین. ممنون میشم.

با تشکر
      فایل های پیوست شده

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
        • 3341

با سلام

بررسی بفرمایید
        فایل های پیوست شده

کامنت

• دکتر علیزاده

• 2021/11/27
          • 61

تغییر رنگ سلول بر اساس عدد

نوشته اصلی توسط iranweld
          با سلام

بررسی بفرمایید
          سلام استاد عزیز
          به نظر من این ارزیابی یک کاستی داره و اون اینه که وقتی یک چک باکس انتخاب میشه باید قبلی غیر فعال و جدید فعال بشه و نتوان دو چک باکس را همزمان انتخاب کرد.
          متشکرم
          [SIZE=4] [COLOR=#800000]امير المؤمنين علي (ع) : [/COLOR][/SIZE][SIZE=4][SIZE=5][FONT=times new roman][COLOR=#000080]دنيا دو روز است يك روز با توست و روز ديگر عليه تو روزي كه باتوست مغرور مَشو و روزي كه عليه توست نا اميد مشو زيرا هردو پايان پذيرند[/COLOR][/FONT][/SIZE]
          [/SIZE]

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
            • 2065
            • 72.00

Group Box

نوشته اصلی توسط دکتر علیزاده
            سلام استاد عزیز
            به نظر من این ارزیابی یک کاستی داره و اون اینه که وقتی یک چک باکس انتخاب میشه باید قبلی غیر فعال و جدید فعال بشه و نتوان دو چک باکس را همزمان انتخاب کرد.
            متشکرم
            سلام
            پیشنهاد می کنم از
            Group Box استفاده شود.
            موفق باشید.
            فایل های پیوست شده
            [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
            [/FONT][/B][/CENTER]
            [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
            [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
            [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
            [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..