حالا میخوام vb رو توی اکسل حاوی اطلاعات کپی کنم تا وقتی اون اکسل اجرا میکنم پنجره پسورد بالا بیاد ممنون میشم کمکم کنید
کپی vb به اکسل دیگر
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
سلام یه فایل اکسل دارم توش پنجره پسورد به صورت vb طراحی شده یک فایل اکسل دارم که حاوی اطلاعات هستش
حالا میخوام vb رو توی اکسل حاوی اطلاعات کپی کنم تا وقتی اون اکسل اجرا میکنم پنجره پسورد بالا بیاد ممنون میشم کمکم کنیدLast edited by hasanyhadi; 2021/11/30, 13:24.برچسب ها: هیچکدام -
سلام
دوست عزیز شما میتوانید به دو روش این کار را انجام دهید
اولین روش
این روش آسانترین راه برای این کار Drag And Drop یا همون کشید و رها کردن است
که در این روش شما هر دو فایل را باز میکنید و به قسمت ماکرو نویسی VBA میرید
تنها کاری که باید اینجا انجام دهید شما یوزرفرم و ماژولهای موجود را از فایل مبدا به فایل مقصد Drag And Drop کنید
روش دوم
در این روش شما فایل هاوی ماکرو را باز میکنید و به قسمت ماکرو نویسی VBA میرید
بعد قسمت Project روی یوزرفرم و ماژولها تک تک کلید راست میکنید و گزیه ...Export File را انتخاب میکنید
و آنها را محل مد نظرتون ذخیره کنید
بعد از ذخیر کردنیوزر فرم و ماژول ها فایل مبدا که میخواهید ماکرو را به آن اضافه کنید را باز کنید
وارد قسمت ماکرو نویسی شوید و در قسمت Project روی اکسل کلید راست کنید و گزینه ...Import File را انتخاب کنید
و به مسیر که فایلهای ماکرو را در آن ذخیره کردید بروید و آنها را به پروژه خوتون اضافه کنید
و در نهایت فایل اکسل خود ...Save As کنید و آن را با پسوند Xlsm ذخیره کنید
در ضمن کدهای موجود در شیتها و Wokbook را نیز از فایل مبدا در فایل مقصد کپی پیست کنید[HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR] -

کامنت