کپی vb به اکسل دیگر

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • hasanyhadi

• 2021/11/28
    • 7

[حل شده] کپی vb به اکسل دیگر

سلام یه فایل اکسل دارم توش پنجره پسورد به صورت vb طراحی شده یک فایل اکسل دارم که حاوی اطلاعات هستش
    حالا میخوام vb رو توی اکسل حاوی اطلاعات کپی کنم تا وقتی اون اکسل اجرا میکنم پنجره پسورد بالا بیاد ممنون میشم کمکم کنید
    فایل های پیوست شده
    Last edited by hasanyhadi; 2021/11/30, 13:24.
  • میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
    • 558
    • 41.00

نوشته اصلی توسط hasanyhadi
    سلام یه فایل اکسل دارم توش پنجره پسورد به صورت vb طراحی شده یک فایل اکسل دارم که حاوی اطلاعات هستش
    حالا میخوام vb رو توی اکسل حاوی اطلاعات کپی کنم تا وقتی اون اکسل اجرا میکنم پنجره پسورد بالا بیاد ممنون میشم کمکم کنید

سلام
    دوست عزیز شما میتوانید به دو روش این کار را انجام دهید

اولین روش

این روش آسانترین راه برای این کار Drag And Drop یا همون کشید و رها کردن است

که در این روش شما هر دو فایل را باز می‌کنید و به قسمت ماکرو نویسی VBA میرید

تنها کاری که باید اینجا انجام دهید شما یوزرفرم و ماژول‌های موجود را از فایل مبدا به فایل مق
    صد
    Drag And Drop کنید
    روش دوم

در این روش شما فایل هاوی ماکرو را باز می‌کنید و به قسمت ماکرو نویسی VBA میرید

بعد قسمت Project روی یوزرفرم و ماژول‌ها تک تک کلید راست می‌کنید و گزیه ...Export File را انتخاب میکنید

Click image for larger version

Name:	001.png
Views:	1
Size:	56.3 کیلو بایت
ID:	139174

و آن‌ها را محل مد نظرتون ذخیره کنید

بعد از ذخیر کردن
    یوزر فرم و ماژول ها فایل مبدا که میخواهید ماکرو را به آن اضافه کنید را باز کنید

وارد قسمت ماکرو نویسی شوید و در قسمت Project روی اکسل کلید راست کنید و گزینه ...Import File را انتخاب کنید

و به مسیر که فایل‌های ماکرو را در آن ذخیره کردید بروید و آن‌ها را به پروژه خوتون اضافه کنید

Click image for larger version

Name:	002.png
Views:	1
Size:	38.7 کیلو بایت
ID:	139173

و در نهایت فایل اکسل خود ...Save As کنید و آن را با پسوند Xlsm ذخیره کنید

در ضمن کدهای موجود در شیت‌ها و Wokbook را نیز از فایل مبدا در فایل مقصد کپی پیست کنید
    [HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]

کامنت

• hasanyhadi

• 2021/11/28
      • 7

بی نهایت ممنونم استاد

کامنت

چند لحظه..