رسم نمودار داینامیک بر اساس اطلاعات وارد شده در فرم(فوری)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mobina.b

• 2021/11/27
    • 23

پرسش رسم نمودار داینامیک بر اساس اطلاعات وارد شده در فرم(فوری)

با سلام و احترام
    اساتید محترم من یه فایلی دارم که یه فرم اطلاعات داره و اطلاعاتو از کاربر میگیره و این فرمو با راهنمایی استاد محترم iranweld در این انجمن تکمیل کردم حالا از شما بزگوارن خواهش میکنم منو راهنمایی بفرمایید چطور میتوانم یک نمودار پویا از روی اطلاعات وارد شده درفرم در شیت های مربوطه رسم کنم یعنی هروقت که کاربر خواست بتونه مثلا براساس تاریخ یا هر گزینه دیگری یک نمودار پویا برای ستونهای عنوان هزینه و قیمت کل با کلیک بر روی یک دکمه یا هر طوری که به نظر اساتید بهتر دیده میشه رسم بشه . بازم ممنون از لطفتون
    فایل های پیوست شده
  • mobina.b

• 2021/11/27
    • 23

ایها المسلمون ترا خدا یکی جوابمو بده

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
      • 3341

نوشته اصلی توسط mobina.b
      ایها المسلمون ترا خدا یکی جوابمو بده
      یه نمونه فایل چارت دینامیک برای شما ضمیمه میکنم شاید بکارتون بیاد

با اضافه شدن دیتا یا کم شدن دیتا در دو ستون نمودار دینامیک تغییر میکنه
      فایل های پیوست شده

کامنت

• mobina.b

• 2021/11/27
        • 23

سلام. استاد بزرگوار ممنون که جواب دادین من با رسم این نمودارها کمی آشنایی دارم وقتی جدول یا محدوده اطلاعاتی ما معلوم باشه از طریق namemaneger و توابع offset , ... می توان برای جدول نمودار پویا رسم کرد. اما مشکل من این هست که میخوام یک دکمه به اسم رسم نمودار در شیت مربوطه ایجاد بشه و کاربر هر وقت اراده کرد با کلیک بر روی این دکمه نمودار براساس ستون های نوع هزینه و قیمت کل رسم بشه. بازم ممنون که جواب دادین. از اساتید محترم دیگه خواهش میکنم اگه امکان داره منو راهنمایی بفرمایند. بخدا جای دوری نمیره.فک کنید منم آبجی کوچیک شما. با تشکر

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
          • 3341

فایل پیوست را بررسی بفرمایید

Click image for larger version

Name:	Untitled.png
Views:	1
Size:	38.2 کیلو بایت
ID:	139187
          فایل های پیوست شده
          Last edited by iranweld; 2021/12/07, 10:11.

کامنت

• mobina.b

• 2021/11/27
            • 23

با سلام و احترام. استاد بزرگوارممنون که لطف فرموده جواب دادین . اما یه اشکال کوچولو .من وقتی اطلاعات جدول و خود نمودارو پاک میکنم تا از اول اطلاعات صحیحو وارد کنم با کلیک روی دکمه چارت ، نمودار رسم نمیشه. میدونم خیلی خنگم اما خب میشه بفرمایید چیکارکنم که فرضا ابتدا فرم خالی هستش بعدا با ورود اطلاعات در فرم و کیلیک روی دکمه رسم چارت نمودار مربوطه رسم بشه. خواهش میکنم. نمیدونم چرا جز شما هیچ کس بهم تو حل این مشکل کمک نمیکنه.شایدم من توقعم خیلی زیاده. که حتما همین طور هست. بازم از لطفتون ممنونم .روی این خط dedug میده.لطفا یک باز خودتون اطلاعات حدول و نمودر رسم شده رو پاک بفرماییدد و دوباره اطلاعات جدید وارد کرده روی رسم چارت کلیک کنید این باگو میده
            If ActiveSheet.ChartObjects("Chart 1").Visible = True Then
            فایل های پیوست شده
            Last edited by mobina.b; 2021/12/11, 10:42.

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
              • 3341

نوشته اصلی توسط mobina.b
              با سلام و احترام. استاد بزرگوارممنون که لطف فرموده جواب دادین . اما یه اشکال کوچولو .من وقتی اطلاعات جدول و خود نمودارو پاک میکنم تا از اول اطلاعات صحیحو وارد کنم با کلیک روی دکمه چارت ، نمودار رسم نمیشه. میدونم خیلی خنگم اما خب میشه بفرمایید چیکارکنم که فرضا ابتدا فرم خالی هستش بعدا با ورود اطلاعات در فرم و کیلیک روی دکمه رسم چارت نمودار مربوطه رسم بشه. خواهش میکنم. نمیدونم چرا جز شما هیچ کس بهم تو حل این مشکل کمک نمیکنه.شایدم من توقعم خیلی زیاده. که حتما همین طور هست. بازم از لطفتون ممنونم .روی این خط dedug میده.لطفا یک باز خودتون اطلاعات حدول و نمودر رسم شده رو پاک بفرماییدد و دوباره اطلاعات جدید وارد کرده روی رسم چارت کلیک کنید این باگو میده
              If ActiveSheet.ChartObjects("Chart 1").Visible = True Then

با سلام

شما نمودار را نباید حذف کنید فقط اطلاعات جدول رو اضافه یا حذف کنید

کامنت

• mobina.b

• 2021/11/27
                • 23

ممنونم.مثل همیشه عالی بود . با تشکر

کامنت

چند لحظه..