من تعداد زیادی داده دارم که مربوط به رکورد زلزله هست زمان بندی داده ها متغیره و من میخوام ثابت بشه یعنی به ترتیب 0 -0.01-0.02-0.03 و... بشه یعنی یک صدم یک صدم افزایش پیدا کنه ... از دستور forecast استفاده کردم اشتباه شد یه جا خوندم باید توابع match و ofset ترکیب بشه ... اما نتونستم انجام بدم ... ممنون میشم راهنمایی کنید و اگه میشه روی فایل اکسل انجامش بدید لطفا
مشکل در درونیابی
Collapse
X
-
با سلام و خسته نباشید
من تعداد زیادی داده دارم که مربوط به رکورد زلزله هست زمان بندی داده ها متغیره و من میخوام ثابت بشه یعنی به ترتیب 0 -0.01-0.02-0.03 و... بشه یعنی یک صدم یک صدم افزایش پیدا کنه ... از دستور forecast استفاده کردم اشتباه شد یه جا خوندم باید توابع match و ofset ترکیب بشه ... اما نتونستم انجام بدم ... ممنون میشم راهنمایی کنید و اگه میشه روی فایل اکسل انجامش بدید لطفابرچسب ها: هیچکدام -
بیشتر توضیح بدهید، شما که خودتان در ستون e انجام داده ایدبا سلام و خسته نباشید
من تعداد زیادی داده دارم که مربوط به رکورد زلزله هست زمان بندی داده ها متغیره و من میخوام ثابت بشه یعنی به ترتیب 0 -0.01-0.02-0.03 و... بشه یعنی یک صدم یک صدم افزایش پیدا کنه ... از دستور forecast استفاده کردم اشتباه شد یه جا خوندم باید توابع match و ofset ترکیب بشه ... اما نتونستم انجام بدم ... ممنون میشم راهنمایی کنید و اگه میشه روی فایل اکسل انجامش بدید لطفادکتر کاظمی -
ستون e اعدادی از محور افقی هستند که به انها نیاز دارم در واقع ستون a محور افقی و ستون b محور قایم هست و ستون e مقادیری از ستون a هست که مقدار متناظر انها را در ستون b نیاز دارم
- - - Updated - - -
این نمودار داده ها هست ... برای وارد کردن به نرم افزار های خاص باید گام زمانی ثابت باشه و ورودی نرم افزار مقدار گام افزایشی زمان رو از من میخواد برای مثال میگیم هر 0.01 ثانیه مقادیر تغییر میکنندکامنت
-
در تخصص من نیست ولی قبل از توضیحات فکر می کردم با تناسب درست میشه و یک فایل آماده کردم در ستون fفایل های پیوست شدهدکتر کاظمیکامنت
-
کامنت

کامنت