مشکل در درونیابی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • nimashahbazi

• 2021/12/20
    • 5

پرسش مشکل در درونیابی

با سلام و خسته نباشید
    من تعداد زیادی داده دارم که مربوط به رکورد زلزله هست زمان بندی داده ها متغیره و من میخوام ثابت بشه یعنی به ترتیب 0 -0.01-0.02-0.03 و... بشه یعنی یک صدم یک صدم افزایش پیدا کنه ... از دستور forecast استفاده کردم اشتباه شد یه جا خوندم باید توابع match و ofset ترکیب بشه ... اما نتونستم انجام بدم ... ممنون میشم راهنمایی کنید و اگه میشه روی فایل اکسل انجامش بدید لطفا
    فایل های پیوست شده
  • kazamie

• 2021/12/14
    • 249
    • 87.00

نوشته اصلی توسط nimashahbazi
    با سلام و خسته نباشید
    من تعداد زیادی داده دارم که مربوط به رکورد زلزله هست زمان بندی داده ها متغیره و من میخوام ثابت بشه یعنی به ترتیب 0 -0.01-0.02-0.03 و... بشه یعنی یک صدم یک صدم افزایش پیدا کنه ... از دستور forecast استفاده کردم اشتباه شد یه جا خوندم باید توابع match و ofset ترکیب بشه ... اما نتونستم انجام بدم ... ممنون میشم راهنمایی کنید و اگه میشه روی فایل اکسل انجامش بدید لطفا
    بیشتر توضیح بدهید، شما که خودتان در ستون e انجام داده اید
    دکتر کاظمی

کامنت

• nimashahbazi

• 2021/12/20
      • 5

نوشته اصلی توسط kazamie
      بیشتر توضیح بدهید، شما که خودتان در ستون e انجام داده اید
      ستون e اعدادی از محور افقی هستند که به انها نیاز دارم در واقع ستون a محور افقی و ستون b محور قایم هست و ستون e مقادیری از ستون a هست که مقدار متناظر انها را در ستون b نیاز دارم

- - - Updated - - -

این نمودار داده ها هست ... برای وارد کردن به نرم افزار های خاص باید گام زمانی ثابت باشه و ورودی نرم افزار مقدار گام افزایشی زمان رو از من میخواد برای مثال میگیم هر 0.01 ثانیه مقادیر تغییر میکنندClick image for larger version

Name:	New Bitmap image (3).bmp
Views:	1
Size:	685.7 کیلو بایت
ID:	139206

کامنت

• kazamie

• 2021/12/14
        • 249
        • 87.00

در تخصص من نیست ولی قبل از توضیحات فکر می کردم با تناسب درست میشه و یک فایل آماده کردم در ستون f
        فایل های پیوست شده
        دکتر کاظمی

کامنت

• nimashahbazi

• 2021/12/20
          • 5

نوشته اصلی توسط kazamie
          در تخصص من نیست ولی قبل از توضیحات فکر می کردم با تناسب درست میشه و یک فایل آماده کردم در ستون f
          ممنونم از لطفتون

کامنت

چند لحظه..