مقایسه اطلاعات دو ستون در دو شیت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • hosseinarezoomandan

• 2013/04/28
    • 110
    • 29.00

پرسش مقایسه اطلاعات دو ستون در دو شیت

با عرض سلام
    من در دو شیت یک فایل اکسل اطلاعاتی دارم که میخوام با هم مقایسه بشه بصورتی که بگم همزمان مغایرت های بین دو شیت رو برام بگیره . این نکته رو بگم که از تابع vlookup می تونم استفاده کنم ولی میخوام هم زمان کار انجام بشه . بدین صورت که یک سری اطلاعات در هر کدام از شیت ها دارم که با اون شیت دیگر مغایرت دارد . و میخوام این مغایرت ها رو همزمان پیدا کنه . شفاف تر بگم دو گزارش یک شکل از دو سیستم گرفتم که میخوام پیدا کنم مغایرت های بین دو سیستمم رو . حالا اطلاعات مقایسه ای برای تعداد هستش بدین صورت که در دو شیت اطلاعات کد ملی نام و تعداد داره که میخوام بدونم 1- چه افرادی در هر کدام از دو شیت نیستن و اگر هستن تعدادشون اگر مغایرت داره برام نشون بده
  • kazamie

• 2021/12/14
    • 249
    • 87.00

نوشته اصلی توسط hosseinarezoomandan
    با عرض سلام
    من در دو شیت یک فایل اکسل اطلاعاتی دارم که میخوام با هم مقایسه بشه بصورتی که بگم همزمان مغایرت های بین دو شیت رو برام بگیره . این نکته رو بگم که از تابع vlookup می تونم استفاده کنم ولی میخوام هم زمان کار انجام بشه . بدین صورت که یک سری اطلاعات در هر کدام از شیت ها دارم که با اون شیت دیگر مغایرت دارد . و میخوام این مغایرت ها رو همزمان پیدا کنه . شفاف تر بگم دو گزارش یک شکل از دو سیستم گرفتم که میخوام پیدا کنم مغایرت های بین دو سیستمم رو . حالا اطلاعات مقایسه ای برای تعداد هستش بدین صورت که در دو شیت اطلاعات کد ملی نام و تعداد داره که میخوام بدونم 1- چه افرادی در هر کدام از دو شیت نیستن و اگر هستن تعدادشون اگر مغایرت داره برام نشون بده
    از تابع countif برای مغایرت استفاده کنید و در هر دو شیت این فرمول مغایرت را در یک ستون بنویسید
    دکتر کاظمی

کامنت

• kazamie

• 2021/12/14
      • 249
      • 87.00

کد:
      =countif(sheet1!A:A,A1)
      =countif(sheet2!A:A,A1)
      Last edited by kazamie; 2021/12/23, 13:18.
      دکتر کاظمی

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
        • 3341

با سلام

از طریق کاندیشنال فرمتینگ هم میتوانید بررسی کنید
        فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..