پرش به شیت مورد نظر از طریق انتخاب آن از کمبوباکس در یوزرفرم و مخفی شدن بقیه شیت ها

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mahmodi

• 2018/01/21
    • 18

پرش به شیت مورد نظر از طریق انتخاب آن از کمبوباکس در یوزرفرم و مخفی شدن بقیه شیت ها

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم و کاربران انجمن
    یه سوال دارم ممنون میشم بزرگواران راهنمایی بفرمایند
    فرض کنیم یه فایل اکسل با 25 شیت متنوع داریم و یک فرم خوش آمدگویی داریم.چطور می توانیم در این یوزرفرم نام شیت ها را در کمبو باکس بیاریم بطوری که با انتخاب نام شیت از کمبو باکس و کلیک روی دکمه مثلا go ، یوزر فرم بسته بشه و وارد شیت مربوطه بشوییم و بقیه شیتها بجز این شیت مخفی بشوند یعنی همون شیتی که اسمش را از کمبوباکس در یوزر فرم انتخاب کردیم فقط اون فعال و دیده بشه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    فایل های پیوست شده
  • kazamie

• 2021/12/14
    • 249
    • 87.00

نوشته اصلی توسط mahmodi
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم و کاربران انجمن
    یه سوال دارم ممنون میشم بزرگواران راهنمایی بفرمایند
    فرض کنیم یه فایل اکسل با 25 شیت متنوع داریم و یک فرم خوش آمدگویی داریم.چطور می توانیم در این یوزرفرم نام شیت ها را در کمبو باکس بیاریم بطوری که با انتخاب نام شیت از کمبو باکس و کلیک روی دکمه مثلا go ، یوزر فرم بسته بشه و وارد شیت مربوطه بشوییم و بقیه شیتها بجز این شیت مخفی بشوند یعنی همون شیتی که اسمش را از کمبوباکس در یوزر فرم انتخاب کردیم فقط اون فعال و دیده بشه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    در مورد اضافه شدن نام شیت ها به لیست کومبوباکس از کد زیر استفاده کنید و این کد را در initialize یوزرفرم بنویسید
    کد:
    dim I as integer
    for I=1 to sheets.count
    with combobox1
    .additem sheets(I).name
    end with
    next i
    دکتر کاظمی

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
      • 3341

با سلام

فایل پیوست را بررسی کنید
      فایل های پیوست شده

کامنت

• generalsamad
        مدير تالار توابع

• 2014/06/22
        • 1496

با سلام
        این هم یک روش
        فایل ضمیمه گردید
        فایل های پیوست شده
        [CENTER]
        [SIGPIC][/SIGPIC]
        [/CENTER]

کامنت

• mahmodi

• 2018/01/21
          • 18

با سلام مجدد. از همه شما بزرگواران ممنونم .عالی بودن پاسخ ها. حرف نداشتن. چه انجمن خوبی.خیلی زود پاسخ دادید. خدا خیرتون بده

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
            • 2065
            • 72.00

حل شده؟!

نوشته اصلی توسط mahmodi
            با سلام مجدد. از همه شما بزرگواران ممنونم .عالی بودن پاسخ ها. حرف نداشتن. چه انجمن خوبی.خیلی زود پاسخ دادید. خدا خیرتون بده
            سلام
            خوشحالم که پاسختون رو گرفتید و تشکر می کنم از دوستان عزیزم که به خوبی سؤال شما را پاسخ دادند.

در صورتی که پاسخ خودتون رو گرفتید، لطفاً تاپیک رو
            حل شده کنید.
            موفق باشید.
            [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
            [/FONT][/B][/CENTER]
            [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
            [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
            [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
            [/CENTER]

کامنت

• generalsamad
              مدير تالار توابع

• 2014/06/22
              • 1496

با سلام
              در فایل ضمیمه شده در پست اول که قرار دادید به propertise کمبوباکس خود رفته و TextAlign را به
              1 -frmTextAlignLeft
              یا
              2 -frmTextAlignCenter
              قرار دهید
              با این کار لیست اسامی شیت نمایان و قایل رویت خواهند بود
              [CENTER]
              [SIGPIC][/SIGPIC]
              [/CENTER]

کامنت

• mahmodi

• 2018/01/21
                • 18

با سلام وخسته نباشید . عذرخواهی میکنم دوباره مزاحم شدم من تو این فایل برای فرمم بک عکس برا پس زمینش قراردادم و جهت فرمو راست به چپ کردم الان دیگه با کلیک روی کمبوباکس اسم شیتها دیده نیمشه یعنی رنگشون سفید شده و اسمشون معلوم نیست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چیکار کنم .فایلو ضمیمه کردم ملاحظه بفرمایید لطفا. با تشکر

- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط generalsamad
                با سلام
                در فایل ضمیمه شده در پست اول که قرار دادید به propertise کمبوباکس خود رفته و TextAlign را به
                1 -frmTextAlignLeft
                یا
                2 -frmTextAlignCenter
                قرار دهید
                با این کار لیست اسامی شیت نمایان و قایل رویت خواهند بود
                با سلام. ببخشین الان جوابتونو دیدم .حل شد.واقعا ممنونم لطف فرمودید
                فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..