ممنون می شم جواب بدید
هایلایت محدوده متغیر در اکسل
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
سلام
تست کنید لطفا
کاربر گرامی بهتر است عنوان مناسب برای موضوع درنظر بگیریدفایل های پیوست شده[FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
[/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
[/FONT][/CENTER]
[/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
[/FONT][/CENTER]کامنت
-
بسیار ممنون از لطف شما
کمک خیلی بزرگی به من کردید
عالی بود
اگه براتون امکان داره طبق این فایلی که براتون میفرستم ویرایشش کنید
این دقیقا چیزیه که من میخوام
فقط یه نکته اینکه مقدار روز رو که در سلول مربوطه وارد می کنم رو هم اعمال کنه عالی میشه
چیزی که شما زحمتش رو کشیدید فقط یک سظر رو حساب میکنه من یک محدوده رو می خوام حساب بکنم
میدونم این چیزی که الان مد نظر من هست از اون چیزی که اول میخواستم تفاوت داره ولی به بزرگی خودتون ببخشید
سپاس
Last edited by abo1524; 2022/01/24, 19:23.کامنت
-
[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
[/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]کامنت
-
-
هایلایت بازه ای
با سلام
من یه جدول شامل روز ماه و سال دارم که می خوام با وارد کردن اعداد مربوط یه یک تاریخ خاص (که ممکنه ابتدای تاریخ در یک سال و انتهای تاریخ در یک و یا چند سال دیگر باشد)در جدول آن بازه زمانی هایلایت بشه و تعداد عددی(جمع اعداد داخل سلول های هایلایت شده) روزها محاسبه بشه فایل پیوست کاملا گویا می باشد.
سپاس از همهفایل های پیوست شدهکامنت
-
درود بر شما
بله
تعداد روزها رو میخوام
و اینکه چند محدوده رو بتونه وارد کنم
یعنی مثلا یه تاریخ از اول فروردین 1400 تا اول خرداد 1400 وارد کنم و یه تاریخ دیگه از تاریخ مثلا 6 تیرماه تا 23 آبان ماه 1400 رو وارد کنم و بتونم با هم جمع شون کنم
در کل اینکه بتونم چند تا بازه زمانی رو وارد کنمLast edited by abo1524; 2022/01/26, 10:09.کامنت
-
فایل پیوست را بررسی کنیدفایل های پیوست شدهکامنت
-
سلام
تست کیند لطفا!
کد:=OR(AND(MATCH($D$2,Mah,)<=COLUMN(A1),$C$2=$B6),AND(MATCH($D$3,Mah,)>=COLUMN(A1),$C$3=$B6),AND($C$2<$B6,$C$3>$B6))
فایل های پیوست شده[FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
[/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
[/FONT][/CENTER]
[/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
[/FONT][/CENTER]کامنت
کامنت