درود و وقت بخیر
من یک فرم ساختم، که درونش 2تا تاریخ از من میخواد، اون دوتا تاریخ رو توی سلول های مشخصی میریزه و فرمت سلول ها روی شمسی ست شده که به عنوان تاریخ شمسی بشناستشون.
سلول زیریشون هم مقادیر سلول بالا رو میگیره با تفاوت اینکه فرمت سلول روی تاریخ میلادیه و در حالت عادی(بدون استفاده از vba) تبدیل تاریخ رو انجام میده.
اما وقتی فرم رو اجرا میکنم و تاریخ رو توی سلولها قرار میدم، اکسل محاسبات تغییر تاریخ رو انجام نمیده!!
برای این ماکرو نیاز دارم اکسل تاریخ ها رو باهم مقایسه کنه.
و نکته اینه وقتی ماکرو رو نگه میدارم و فقط یک بار اون سلول رو باز میکنم و اینتر میزنم تغییر تاریخ رو انجام میده.
برای سلول دوم هم همین اتفاق باید بیوفته تا تبدیلش کنه.
ممنون میشم یه راهی جلو پام بذارید تا این تبدیل تاریخ انجام بشه.
سپاس
پی نوشت: راه هایی که تو اینترنت هست یه سریاشو چک کردم
از جمله: 1-استپ کردن محاسبات و فعال کردنشون
2-فرمان calculate برای اون سلول، ورک شیت و حتی کل فایل اکسل
من یک فرم ساختم، که درونش 2تا تاریخ از من میخواد، اون دوتا تاریخ رو توی سلول های مشخصی میریزه و فرمت سلول ها روی شمسی ست شده که به عنوان تاریخ شمسی بشناستشون.
سلول زیریشون هم مقادیر سلول بالا رو میگیره با تفاوت اینکه فرمت سلول روی تاریخ میلادیه و در حالت عادی(بدون استفاده از vba) تبدیل تاریخ رو انجام میده.
اما وقتی فرم رو اجرا میکنم و تاریخ رو توی سلولها قرار میدم، اکسل محاسبات تغییر تاریخ رو انجام نمیده!!
برای این ماکرو نیاز دارم اکسل تاریخ ها رو باهم مقایسه کنه.
و نکته اینه وقتی ماکرو رو نگه میدارم و فقط یک بار اون سلول رو باز میکنم و اینتر میزنم تغییر تاریخ رو انجام میده.
برای سلول دوم هم همین اتفاق باید بیوفته تا تبدیلش کنه.
ممنون میشم یه راهی جلو پام بذارید تا این تبدیل تاریخ انجام بشه.
سپاس
پی نوشت: راه هایی که تو اینترنت هست یه سریاشو چک کردم
از جمله: 1-استپ کردن محاسبات و فعال کردنشون
2-فرمان calculate برای اون سلول، ورک شیت و حتی کل فایل اکسل
کامنت