با سلام و احترام خدمت دوستان گرانقدر
من برای پیش نمایش یک شیت مخفی شده، دکمه چاپ و پیش نمایش از طریق ماژول با کدهای زیر درست کردم و دکمه را در یک شیت که مخفی نیست قرار دادم. زمانی که شیت مورد نظر چاپ، مخفی نیست درست کار می کنه ولی زمانی که مخفی هست کار نمی کنه. ممکنه کسی از دوستان دستورات رفع اشکال این مسئله رو بنویسه. ممنون میشم.
Sub Print_Page()
CURPRTAREA = Sheet59.PageSetup.PrintArea
MYPRTAREA = "A1:w404"
Sheet59.PageSetup.PrintArea = MYPRTAREA
Sheet59.PrintPreview
Sheet59.PageSetup.PrintArea = CURPRTAREA
End Sub
با سلام مجدد
از یکی از کدهای دوستان در جواب مشابه استفاده کردم. که به صورت صحیح کار می کنه ولی طریقه اتصال کدها به دکمه رو نمی دونم. در فایل نمونه هم دکمه و هم کدها در شیت یک قرار داشتند. کسی از دوستان می فرمایند که چطور دکمه چاپ کد زیر رو در شیت دلخواه قرار بدم و دستورات چاپ رو به اون دکمه وصل کنم. متشکرم
Sub Print_Hidden()
Dim Sht As Worksheet
Application.ScreenUpdating = False
For Each Sht In Sheets(Array("print"))
Sht.Visible = True
Sht.PrintPreview
Sht.PageSetup.PrintArea = "B1:Q20"
Sht.Visible = False
Next Sht
Application.ScreenUpdating = True
End Sub
من برای پیش نمایش یک شیت مخفی شده، دکمه چاپ و پیش نمایش از طریق ماژول با کدهای زیر درست کردم و دکمه را در یک شیت که مخفی نیست قرار دادم. زمانی که شیت مورد نظر چاپ، مخفی نیست درست کار می کنه ولی زمانی که مخفی هست کار نمی کنه. ممکنه کسی از دوستان دستورات رفع اشکال این مسئله رو بنویسه. ممنون میشم.
Sub Print_Page()
CURPRTAREA = Sheet59.PageSetup.PrintArea
MYPRTAREA = "A1:w404"
Sheet59.PageSetup.PrintArea = MYPRTAREA
Sheet59.PrintPreview
Sheet59.PageSetup.PrintArea = CURPRTAREA
End Sub
با سلام مجدد
از یکی از کدهای دوستان در جواب مشابه استفاده کردم. که به صورت صحیح کار می کنه ولی طریقه اتصال کدها به دکمه رو نمی دونم. در فایل نمونه هم دکمه و هم کدها در شیت یک قرار داشتند. کسی از دوستان می فرمایند که چطور دکمه چاپ کد زیر رو در شیت دلخواه قرار بدم و دستورات چاپ رو به اون دکمه وصل کنم. متشکرم
Sub Print_Hidden()
Dim Sht As Worksheet
Application.ScreenUpdating = False
For Each Sht In Sheets(Array("print"))
Sht.Visible = True
Sht.PrintPreview
Sht.PageSetup.PrintArea = "B1:Q20"
Sht.Visible = False
Next Sht
Application.ScreenUpdating = True
End Sub
کامنت