ممنون میشم مثل همیشه منو راهنمائی بفرمایید من یه فایل اکسل با چند کارگاه دارم لطفا راهنمایی بفرمایید چطوری میتونم کدهای این فرمو تغییر بدم به طوری که نام کارگاه و نام کالا از کمبو باکس انتخاب بشه و در ضمن دکمه های ویرایش و جستجو و ثبت که برای این فرم تعریف شدند ارور ندهند و درست کار بکنند . بازم از لطف شما اساتید ممنونم.فایلو براتون ارسال میکنم با تشکر
انتخاب نام کالا و کارگاه از طریق combobox و عملکردصحیح باتن ها
Collapse
X
-
با سلام و احترام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم سایت
ممنون میشم مثل همیشه منو راهنمائی بفرمایید من یه فایل اکسل با چند کارگاه دارم لطفا راهنمایی بفرمایید چطوری میتونم کدهای این فرمو تغییر بدم به طوری که نام کارگاه و نام کالا از کمبو باکس انتخاب بشه و در ضمن دکمه های ویرایش و جستجو و ثبت که برای این فرم تعریف شدند ارور ندهند و درست کار بکنند . بازم از لطف شما اساتید ممنونم.فایلو براتون ارسال میکنم با تشکربرچسب ها: هیچکدام -
سلام فایل پیوست را ببینیدبا سلام و احترام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم سایت
ممنون میشم مثل همیشه منو راهنمائی بفرمایید من یه فایل اکسل با چند کارگاه دارم لطفا راهنمایی بفرمایید چطوری میتونم کدهای این فرمو تغییر بدم به طوری که نام کارگاه و نام کالا از کمبو باکس انتخاب بشه و در ضمن دکمه های ویرایش و جستجو و ثبت که برای این فرم تعریف شدند ارور ندهند و درست کار بکنند . بازم از لطف شما اساتید ممنونم.فایلو براتون ارسال میکنم با تشکرفایل های پیوست شدهدکتر کاظمی -
با سلام و احترام.ممنون استاد بزرگوار. فقط نمیدونم چرا وقتی کمبو رو نگاه میکنیم نام کارگاه ها و نام کالاها چند بار تکرار شده!!!!!!!!!!!! نمیشه کاری کرد که فقط یه دونه از هرکدوم دیده بشه و تکراری نباشه. یعنی مثلا ما میدونیم چن تا کارگاه داریم فقط به همون تعداد دیده بشه و نام کالاهام مشخصه فقط اسم اونا یه بار دیده بشه. بازم ممنون از لطفتونکامنت
-
سلام من ابتدا نام شیت ها را در کومبوباکس بکار بردم ولی فکر کردم که شما دیگر نمی خواهید از شیت های بعدی استفاده کنید و آن ها را حذف کردم و این لیست ها در آخر کار تست نکرده بودم فایل پیوست را ببینیدفایل های پیوست شدهLast edited by kazamie; 2022/02/07, 13:40.دکتر کاظمیکامنت
-
با سلام و احترام. میشه خواهش کنم گه امکان داشته باشه تو همین فایلی که ارسال کردم تغییراتو هم برای نام کارگاهها و هم نام کالا ارائه بفرمایید چون برام خیلی مهمه که نام کارگاه ها تو شیتهای متفاوت باشه .نه تو یک شیت و ممکنه تعداد کارگاه هارو هم زیاد کنم./ با تشکرکامنت
-
شاید این تاپیک کمک کند به نظر من شما باید یک صفحه اصلی داشته باشید که اطلاعات همه کارگاه ها را نشان دهد و اطلاعات هر کارگاه در شیت خودش ثبت شود
دکتر کاظمیکامنت
-
لیست های یونیک را درست کردمفایل های پیوست شدهدکتر کاظمیکامنت

کامنت