فرمول شمارش منظم

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mooli

• 2015/11/23
    • 22
    • 35.00

[حل شده] فرمول شمارش منظم

سلام دوستان یه فایل دارم که تعداد زیادی داده به صورت ردیف پشت سرنوشته شده (عدد) که 8تا 8تا مربوط به شیفت خاصیه
    حالا میخوام تو یه شیت دیگه این اطلاعات را به صورت 8تا 8تا یا حالا هرچند تا که بخوام جمع کنه و بنویسه
    ممنون
  • iranweld

• 2015/03/29
    • 3341

با سلام

لطفا نمونه فایل ضمیمه سایت کنید

کامنت

• mooli

• 2015/11/23
      • 22
      • 35.00

ضمیمه کردم و توی فایل توضیح دادم
      ممنون از پاسختون
      فایل های پیوست شده

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
        • 1054

سلام

با کسب اجازه و احترام، از استاد محترم خودم Iranweld

تست کنید لطفا

B4:
        کد HTML:
        =SUM(OFFSET('data (3)'!$B$5,ROW(A1),COLUMN(A1)*8-8+1,,8))
        جواب فقط برای جمع داده ها می باشد
        فایل های پیوست شده
        [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
        اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
        [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
        [/FONT][/CENTER]
        [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
        فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
        [/FONT][/CENTER]

کامنت

• mooli

• 2015/11/23
          • 22
          • 35.00

خیلی ممنون بله درست کار میکنه ولی میشه رو فایل خودم تنظیمش کنید چون من هرچی ور رفتم نشد.
          واینکه یه توضیح خوب میدید راجع به فرمول یعنی برام توضیح بدی ممنون میشم

کامنت

چند لحظه..