پرسش در باره چگونگی انتقال هوشمند محتوای یک سطر به شیت دیگر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ARTalaneh
    • 2022/03/31
    • 4

پرسش پرسش در باره چگونگی انتقال هوشمند محتوای یک سطر به شیت دیگر

سلام. من توشیت اول عناوین 90 تا حساب رو (مثل حساب بانک، حساب هزینه، و ...) نوشتم. توشیت دوم که شبیه دفتر روزنامه طراحی شده ی نوار دراپ داون ساختم که نام حسابها رو از شیت اول نشون میده و من معاملات مالی رو توش ثبت میکنم. ستونهای شیت دوم به ترتیب شماره سند حسابداری، تاریخ سند، نام حساب بدهکار یا بستانکار (این ستون دراپ داون داره و نام حساب رو از شیت اول میاره)، مبلغ بدهکار، و مبلغ بستانکاره. من ابتدا همه ثبتهای روزنامه در شیت دوم که تموم کردم، محتوای دفتر روزنامه (شیت دوم) را به تفکیک نام حسابها (با فیلتر کردن ستون نام حساب در شیت دوم) به 90 تا شیت مختلف با کپی پیست کردن انتقال میدم که وقت زیادی میبره. این 90 شیت مختلف بعد از تکمیل حکم دفتر کل رو داره. آیا میشود که در زمانی که من ثبت روزنامه یک سطر از شیت دوم را تمام میکنم (ثبت مبلغ بدهکار یا مبلغ بستانکار به منزله اتمام اون سطر هست)، کل محتوای اون سطر اتوماتیک بره توی شیت جدیدی که عنوانش رو از ستون نام حساب در شیت دوم میگیره بنشینه؟ ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.
  • iranweld

• 2015/03/29
    • 3341

با سلام

شما وقتی دیتابیس مناسب در شیت اول دارید چرا یه زحمت اضافه به خودتون میدید که در شیت های مختلف کپی کنید؟

از قابلیت گزارشگیری پیوت تیبل استفاده کنید کار 90 شیت رو برای شما یکجا انجام میده

کامنت

• ARTalaneh
      • 2022/03/31
      • 4

سلام. ممنونم از پاسخ خوبتون. ولی اون 90 تا شیت رو به عنوان دفتر کل لازم دارم و حتما اطلاعاتم باید از شیت دوم بره تو 90 تا شیت تخس بشه

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
        • 3341

یک نمونه فایل کم حجم و با چند شیت ضمیمه سایت کنید
        دقیقا مطابق فایل فعلی شما
        اگر فایل دارای ماکرو هستش بصورات زیپ شده ضمیمه کنید

کامنت

• ARTalaneh
          • 2022/03/31
          • 4

test data.rarبا سلام و سپاس فایل اکسل خلاصه شده پیوست شده است. در شیت فهرست نام هفت حساب آورده شده که برای همین هفت حساب با استفاده از وی بی ای هفت شیت اختصاصی با همین نام ها ایجاد شده است.شیت دوم که دفتر روزنامه است در ستون d دراپ دانی دارد که اسامی حسابها را از شیت فهرست نشان میدهد. برای ثبت دفتر روزنامه ستون های ردیف و تاریخ روز و ماه به صورت دستی ثبت میشود . در ستون شرح ، نام حساب از دراپ دان انتخاب میشود و ستونهای بعدی که مبالغ بدهکاریا بستانکار هستند به صورت دستی وارد میشوند . پس از اتمام عملیات ثبت روزنامه، همان شیت بر اساس نام حسابها در ستون d چندین مرتبه فیلتر میشوند و محتوای فیلتر شده با کپی و پیست کردن به شیتهای مربوط خود منتقل میشوند که این شیتها حکم دفتر کل را دارند. اکنون میخواهم بدانم آیا راه میان بری هست که هرگاه یک سطر دفتر روزنامه را ثبت کردیم آن سطر ضمن حفظ شدن در دفتر روزنامه به شیت مربوط به خود نیز منتقل شود؟ با تشکر فراوان

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
            • 3341

فایل پیوست را بررسی کنید

برای جلوگیری از کپی شدن مجدد سطرها درهر بار اجرای ماکرو در انتهای هر سطر پس از اجرای ماکرو جمله "ثبت شد" درج میگردد.

Click image for larger version

Name:	Untitled.png
Views:	1
Size:	42.0 کیلو بایت
ID:	139443
            فایل های پیوست شده

کامنت

• ARTalaneh
              • 2022/03/31
              • 4

سلام خیلی ممنونم. کمک بسیار بزرگی بود

کامنت