حذف 0000 از آخر ارقام

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • moghadasi121

• 2017/07/16
    • 32
    • 33.00

پرسش حذف 0000 از آخر ارقام

باسلام
    من یک فایل دارم داخل یکی از ستون ها شامل ارقام هست که با تب نامبر یا کارنسی هر کاری میکنم 0000 آخر حذف نمیشه
    چکار کنم که حذف بشه
    روش دیگه ای هست که انجام بدم ؟
    در ضمن افیس 2021 رو نصب کردم

فایل های پیوست شده
    [COLOR=#b22222][B]همه دوست دارن بهشت برن ، اما هیشکی دوست نداره بمیره که بهشت بره
    [/B][/COLOR]
  • vahid950

• 2010/11/09
    • 109
    • 82.00

سلام
    محتویات ستون مورد نظر فرمت تکست دارن. اگه فرمتش رو از منوی format cell به نامبر تغییر بدید به راحتی میتونید صفر ها رو مدیریت کنید. همچنین از تابع value هم میتونید برای تغییر فرمت مقادیر اون ستون استفاده کنید
    [COLOR=#0000ff]توی شهری که تو نیستی همه جا رو غم گرفته[/COLOR]

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
      • 1054

سلام
      روشی دیگر:

محدوده مورد نظر را انتخاب ، بعد Ctrl + H
      کافی است قسمت اول تایپ کنید دات ستاره *.
      کد HTML:
      .*
      قسمت دوم خالی ، یعنی هیچی وارد نمی کنی
      تمام
      [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
      اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
      [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
      [/FONT][/CENTER]
      [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
      فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
      [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..